home
Numerologija - To sam ja

Ptolomej se spominje u predanjima najstarijih kultura, a Pitagori se pripisuje igra brojevima. Svet koji nas okružuje pod uticajem je brojeva i oni određuju našu ličnost, predispozicije i odnose s drugim ljudima.
Numerologija je veština o tumačenju i uticaju brojeva na ljude.

Unesite vaš datum rođenja i saznajte vaš broj

Vaš broj je

Fokusirajte se samo na ono što zavisi od vašeg direktnog zalaganja. Gledajte svoja posla. Mnogi kontakti biće značajni u ovom trenutku ili će se očekivati da za sva naredna pitanja imate unapred spreman odgovor. Vesti dolaze do vas i olakšavaju vam svakodnevne zadatke.

Vaš broj je

Morate potpuno da raskrstite sa polovičnim odnosima i neadekvatnim partnerima. Sve se u ovom trenutku svodi na sagledavanje šta su za vas prihvatljive činjenice i okolnosti u partnerstvu. Uživaćete, ali će se od vas tražiti i da odlučite koji stav ćete da zastupate. U ovom trenutku teško pristupate rešavanju poslovnih obaveza.

Vaš broj je

Neke od vas muči nesanica potpomognuta pojačanom nervozom. Imate utisak da svi nešto očekuju od vas. Svađe nisu preporučljive. Jedna osoba ozbiljno razmišlja kako da vam priđe. Ovo nikako nije period za rizične poduhvate. Očekuje vas manji dobitak.

Vaš broj je

Neki od vas trebalo bi da budu naročito pažljivi u trošenju novca. Dogovarajte se, ali ne potpisujte važna dokumenta. Od vas se očekuju brže odluke i maksimalna saradnja. Neprijatna osećanja umirite umerenom fizičkom aktivnošću.

Vaš broj je

Dane koji dolaze neki od vas sačekuju pomalo rasejani. Uradite onako kako vam intuicija nalaže. Određenim postupcima otežavate sopstvenu situaciju. Preopterećeni ste rokovima i tako izloženi stresu koji može uticati na zdravstveno stanje.

Vaš broj je

Odlučili ste da se posvetite svojim ciljevima. Drugi najbolje da se ne mešaju u vaše zamisli. Dopustite da čujete nečije mišljenje, ali postupite po sopstvenom nahođenju. Neko pokušava da se nametne za druženje ili komunikaciju. Jasno okolini stavite do znanja šta ne tolerišete.

Vaš broj je

Naučite da radite u timu i da kvalitetnije birate saradnike. Saslušajte i tuđe predloge i budite otvoreni za izmene planova. Novčana situacija se popravlja. Ne žurite nigde, sve će doći na svoje kada bude vreme za to. Proširite krug poznanika ako je to ikako moguće.

Vaš broj je

Neki od vas u poslednje vreme preteruju u svim oblastima života. Čini se da su neprijatni trenuci iza vas i da naredni dani donose mogućnost za razonodu i druženje. Radujte se i pažljivo planirajte aktivnosti u slobodno vreme. Neki od vas uspeće da uvećaju prihode.

Vaš broj je

Prošlost polako uzima maha u vašim sferama interesovanja. Došlo je vreme da pokažete šta ste sve naučili iz prethodnih iskustava. Pažljivo trošite i ne učestvujte u razgovorima koji kritikuju nečije postupke. Trenutno ste izloženi okolnostima koje vam unose nemir i kvare raspoloženje.