home
Numerologija - To sam ja

Ptolomej se spominje u predanjima najstarijih kultura, a Pitagori se pripisuje igra brojevima. Svet koji nas okružuje pod uticajem je brojeva i oni određuju našu ličnost, predispozicije i odnose s drugim ljudima.
Numerologija je veština o tumačenju i uticaju brojeva na ljude.

Unesite vaš datum rođenja i saznajte vaš broj

Vaš broj je

Okrenuti ste porodičnim obavezama i suviše energije ulažete u to da svi oko vas budu zadovoljni. Dobijate povoljne vesti. Očekujete da partner preduzme nešto, ali niste sigurni u kom smeru biste želeli da se razvijaju vaši odnosi.

Vaš broj je

Već neko vreme osećate da se situacija ne odvija u željenom pravcu. Promena koja će nastupiti u komunikaciji može da nosi i neprijatnosti. Ne žurite sa donošenjem zaključaka. Brzopletost stvara nove probleme.

Vaš broj je

Uz dodatnu upornost uspećete da realizujete neki od zamišljenih planova. Čuvajte se nepotrebnih rasprava i uzaludno utrošene energije u pogrešne ciljeve. Krajem nedelje neočekivani izdatak može da vam pokvari raspoloženje.

Vaš broj je

Umorni ste i, ukoliko ste u dužoj vezi, željni partnerove pažnje. Otvoren razgovor može mnogo toga da popravi u vašem odnosu. Intuicija vam je izražena kada su odnosi sa drugima u pitanju. Sredinom nedelje očekuje vas mali dobitak.

Vaš broj je

Stalo vam je da unapredite sopstveni položaj i zato se u ovom trenutku suviše trudite. Uvek je dobro kada se zalažete za sebe. Okolina to prepoznaje. Neko očekuje vašu podršku. Obratite pažnju na nečije ponašanje – moglo bi se dogoditi da trpite posledice nečijeg nepromišljenog ponašanja.

Vaš broj je

Pokušavate da na svakom započetom poslu izdejstvujete odličan rezultat. Ne trpite poraz. Ono što zamislite, svim snagama se trudite i da ostvarite. Informacije do kojih dolazite trebalo bi da proverite više puta, kako se ne bi potkrala greška.

Vaš broj je

Ukoliko ste slobodni, možete se suočiti sa činjenicom da niste sigurni koja osoba je prava za partnerski odnos. Skoro svi se u početku prikazuju u najboljem svetlu. Lepo je uživati u pažnji više osoba, ali u praksi to nije održivo na duže staze.

Vaš broj je

Konačno je došlo vreme da se suočite sa stvarima iz prošlosti. Ograničenja postoje, ali nije ih nemoguće prevazići. Važno je da se vodite činjenicama o tome šta vas približava vašem cilju, a šta vas od njega udaljava.

Vaš broj je

Puno informacija u poslednje vreme kao da vas sve više zbunjuje. Porazmislite o sopstvenim željama. Neko vas silno želi u svojoj blizini. Dopada vam se to, ali se plašite različitosti karaktera. Sve lepe stvari se događaju kada to najmanje očekujete.