home

Ptolomej se spominje u predanjima najstarijih kultura, a Pitagori se pripisuje igra brojevima. Svet koji nas okružuje pod uticajem je brojeva i oni određuju našu ličnost, predispozicije i odnose s drugim ljudima.
Numerologija je veština o tumačenju i uticaju brojeva na ljude.

Unesite vaš datum rođenja i saznajte vaš broj

Vaš broj je

Čuvajte se neprijatnih razgovora u kojim biste mogli da izgubite pribranost i kontrolu emocija. Napeti ste i sa smanjenom tolerancijom na frustraciju. Ne zatvarajte se previše, jer sve okolnosti koje vam se nameću u ovom trenutku prolaznog su karaktera.

Vaš broj je

Potrebno je da dobro sagledate trenutne mogućnosti i izvršite selekciju ponuđenih opcija. Možete uskoro očekivati neke pozitivne promene. Nemojte previše da razmišljate i svoju energiju trošite na nebitne situacije i ljude. Pruža vam se mogućnost izbora.

Vaš broj je

Skloni ste promeni raspoloženja ili izmeni postojećih planova. Ne savetuje se prekomerno trošenje energije i novca na ljude koji to ne zaslužuju. Znate da ste na novom početku i strpljenje je pola rešenja. Putovanje bi vam dobro došlo.

Vaš broj je

Očekuje vas uspeh. Pred vama je mogućnost da rešite jedan važan problem. Sve kreće u boljem smeru. Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da budete u dilemi koju osobu da izaberete za potencijalnog partnera. Cenite iskrenost iznad svega.

Vaš broj je

Čuvajte novac. Dolazi period u kome će vam trebati mnogo taktičnosti i spremnosti da u nečemu popustite kako biste ostvarili ono što želite. Učite na greškama. Napravite jasnu granicu između onog što želite i onog što možete da ostvarite.

Vaš broj je

Vodite malo više računa o sebi, vi ste onaj koji brinete o svim članovima porodice, naučili ste ih da ste u svakom momentu tu za njih i njihove potrebe, a da vama ništa ne treba. Došlo je vreme da se to promeni. Čuvajte svoje zdravlje, izražena je sklonost ka upalama.

Vaš broj je

Uspevate da povežete osećanja i da napravite ravnotežu u emotivnom životu. Prezasićenost koju ste osećali u vezi kao da iščezava. Sve se bolje osećate. Neki od vas planiraju put. Privrženi ste porodici i to ne krijete.

Vaš broj je

Bićete prinuđeni da rešavate neke porodične situacije koje su neminovne. Ukoliko postoji mogućnost da se nešto negativno dogodi, shvatite da je tako moralo da bude. Važno je samo da vi ne budete onaj koji će prouzrokovati neprijatnu komunikaciju. Moguća su iznenađenja.

Vaš broj je

Tokom ovog perioda bićete jako aktivni. Imaćete utisak da vam je dan prekratak. Situacija nalaže da se ponašate u skladu sa prioritetima. Mogući su neplanirani odlivi novca. Budite oprezni u saobraćaju i u kontaktu sa uniformisanim licima.