home
Numerologija - To sam ja

Ptolomej se spominje u predanjima najstarijih kultura, a Pitagori se pripisuje igra brojevima. Svet koji nas okružuje pod uticajem je brojeva i oni određuju našu ličnost, predispozicije i odnose s drugim ljudima.
Numerologija je veština o tumačenju i uticaju brojeva na ljude.

Unesite vaš datum rođenja i saznajte vaš broj

Vaš broj je

Preplavila su vas čudna osećanja. Želite da neke odluke donesete potpuno sami. Imate naklonost partnera i to vam godi. Uspećete da materijalizujete jednu od svojih želja – ova činjenica unosi novi radni elan u svakodnevne poslovne aktivnosti.

Vaš broj je

Bićete suočeni sa mešanjem neke osobe u vaš emotivni život. Važno je samo da dobro ocenite koliko je njen uticaj dobronameran. Dešava se da ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda. Obradovaće vas pažnja osobe koja u poslednje vreme ulepšava vašu svakodnevicu ili čini život zabavnijim.

Vaš broj je

Vi ne trpite ograničenja, a biće ih ovih dana. Ne dajte da vam nedovršene sitnice iz prošlosti kreiraju naredni period. Čekanjem postižete više nego rečima i razgovorom. Redukujte troškove da ne biste imali novčanih poteškoća.

Vaš broj je

Izrečeno, učinjeno. Dani pred vama ulivaju nadu da će sve čega se budete latili rezultirati pozitivnim ishodom. Vreme je da se posvetite kvalitetnoj komunikaciji sa partnerom. Neki od vas ići će na kraći put. Polako, ali sigurno dolazite do ciljeva.

Vaš broj je

Imate snažnu potrebu da vaše emocije zažive. Previše obaveza u poslednje vreme udaljilo vas je od uživanja. Ne tražite mnogo da ne biste bili pogrešno protumačeni. Birajte dan za sebe i one koje volite. Iskoristite svaki trenutak.

Vaš broj je

Osećate da su stvari u vašem okruženju poprilično haotične. Oprostili ste se od nekih poslovnih poduhvata i to vam teško pada. Tražite rešenje, ali niste ubeđeni da je to trenutno moguće. Želite bliži kontakt sa jednom osobom.

Vaš broj je

Neko je svađalački orijentisan prema vama. Izbegavajte rasprave po svaku cenu. Sumnjate u nečije reči. Očekujete mnogo od sebe, ali i drugih. Kraj nedelje donosi mogućnost za neku zanimljivu ponudu. Dobitak na pomolu.

Vaš broj je

U odnosu sa voljenom osobom sve postaje moguće. Intuicija vam je izražena i to koristite u kontaktu sa ljudima. Ono što nije sasvim jasno razjasniće se krajem nedelje. Dobar glas daleko se čuje. Eliminišite iz svog bliskog okruženja ljude koji vam ne prijaju.

Vaš broj je

Voljom i upornošću osvajate simpatije okruženja. Situacija iz prethodnog perioda učinila je da se neke stvari okončaju ili da se njihov intenzitet delovanja umanji. Rezultati dolaze uz veliki trud i zalaganje. Dali ste sve od sebe i to vam se i vraća.