Ilustracija, sazvežđe škorpiona, prikazano na nebu.

Škorpija ljubavni horoskop i slaganje škorpije sa drugim znacima

Osobe rođene u horoskopskom znaku škorpija karakteriše kontrastna priroda u kojoj postoji neprestana borba između osećanja i strasti. 

One su izrazito jake ličnosti, kompleksni, tajanstveni, izdržljivi, nepopustljivi i teško ih je razumeti. Osobe su koje kriju svoje slabe strane i mane. 

Osetljivi su na neobičan način u iskazivanju simpatije. Oštroumnog su duha i u njih možete da imate potpuno poverenje. Uvek se koncentrišu na cilj koji žele da postignu. Nikada ne zaboravljaju ukoliko im učinite neku nepravdu. Ostaju pribrani u teškim životnim fazama, siloviti su i eksplozivni. Zrače neobičnom, tajanstvenom i misterioznom prirodom.

Postoji preosetljivost na kritiku, a uvrede ne praštaju. Zlopamtila su ukoliko ih povredite ili im učinite nešto nažao. Osobe su koje se grčevito bore za ljubav. Seksualnost im je izražena od rane mladosti. Odani su u prijateljstvu i ljubavi. Vole da analiziraju i momentalno proniknu u suštinu stvari koje su predmet analize. Život je za njih borba i dobro se adaptiraju na pravila igre. Znak Škorpiona je najseksepilniji i najerotičniji znak u horoskopu. Posesivnost im je lošija karakteristika ličnosti.

Žena škorpija je čudna, sentimentalna, impulsivna i prodorna. Ona je žena koja pleni i očarava svojom energijom. Kada voli, to je snažno, ako prestane ljubav, sve je gotovo. Ona voli, ali i kažnjava. Uživa u koketiranju i flertu. Nije joj strano ni odbacivanje partnera. U erotskom smislu ona se vodi instinktom i sledi svoje nagone. Puna je požude i često kroz seks disciplinuje partnera. Može da ima više brakova, a često je zlopamtilo u vezi. Posesivna je i teško prilagodljiva.

Muškarac škorpija je osoba često vođena fizičkom strašću. U ljubavi burno reaguje. Zna da bude opsesivan i ljubomoran. Ovaj muškarac nema predrasuda. Njegova je ljubav nepostojana. Priroda mu je silovita i agresivna i teško se smiruje u ljubavi. Vodi se isključivo erotskim nagonima i privlačnošću. Škorpion, kad je uveren da su njegova osećanja uzvraćena, može da postane blag i nežan prema svojoj partnerki. Postaje osvetoljubiv ukoliko primeti da je prevaren. On ne zna za sredinu, uvek ide na sve ili ništa. Teško je sa njim živeti u miru i harmoniji. Ne prašta neverstvo i u brak ulazi da obuzda svoje nagone. Mane su mu tvrdoglavost, ljubomora, posesivnost i sklonost ka ironiji i preteranom sarkazmu.

Muška i ženska ruka se dodiruju, a preko te slike je prikazan horoskopski krug sa svim horoskopskim znacima.

Škropija i Ovan ljubavni horoskop

Karakterišu ih suprotni ciljevi. Škorpije su često snažnije nego što misle. Ovnove u početku intrigira njihova tajanstvenost i misterioznost. Problem u ovoj vezi može da bude prevelika privlačnost i strast koja i posle raskida veze obično ne prestaje.

Škorpija i Bik ljubavni horoskop

Odlično slaganje u erotskom i fizičkom smislu. Voljni su da u seksualnom smislu izlaze jedno drugome u susret. Bik i Škorpija se lako usaglase kada su novčane situacije u pitanju i nemaju problema oko dogovora o finansijskim pitanjima jer su oba znaka okrenuta ka materijalnom.

Škorpija i Blizanci ljubavni horoskop

Kombinacija u kojoj su česte svađe i sukobi. Blizanci teško da mogu da podnesu posesivnost Škorpiona. Muškarac škorpija je vrlo odlučan i istrajan, a Blizanci su nestalni i nepostojani što čini njihove razlike još izraženijim i udaljenijim u međusobnim odnosima.

Škorpija i Rak ljubavni horoskop

Ova kombinacija je dobra i korisna. Rakovi lako trpe i razumeju škorpiju. Rakovi se potčinjavanju intezivnim i zahtevnim Škorpionima. Seks je obeležen jakim osećanjima i neprestanom željom da jedno drugom ispunjavaju želje.

Škorpija i Lav ljubavni horoskop

Ovaj odnos karakerišu različiti ciljevi. Obično te veze ne traju dugo. Oboje imaju potrebu da onog drugog drže pod kontrolom. Lav će pružiti mnogo u ljubavi, a Škorpion će gledati da zaštiti Lava. Trebalo bi da svađe i nesuglasice izbegavaju po svaku cenu. Seksualnost je nešto gde jedno drugome odgovaraju.

Škorpija i Devica ljubavni horoskop

Kombinacija u kojoj obe strane podstiču jedna drugu na razvoj i kretanje. Žene Device nisu uvek dobre za Škorpione jer su hladne i proračunate, mada su astrološki harmonične. Muškarcima Devicama se dopada analitičnost žene rođene u znaku Škorpiona.

Škorpija i Vaga ljubavni horoskop

Ovu vezu karakteriše borba za nadmoć, dominaciju i preuzimanje vođstva. Šarm Vage ostavlja utisak na Škorpiona. Početak veze rasplamsava emocije kod oba znaka.

Erotska scena, muškarac stoji iza žene, ljubi je u rae, ona je u negližeu oborene glave.

Škropija i škorpija ljubavni horoskop 

Može da bude dobra kombinacija ukoliko se slože u erotskom smislu. Oni su najseksepilniji znaci. Snaga njihove veze leži u seksualnosti, a problem nastaje kada uđu u sukob jer i najmanja rasprava može da poprimi neočekivane razmere. 

Škropija i Strelac ljubavni horoskop 

Ponekad Strelčevi mogu da im budu zanimljivi ljubavnici, stimulativni, ali astrološki disharmonični. Njihova kombinacija je dobra za kraće emotivne odnose. Škropija može da bude privučena avanturizmom Strelca kao i njegovim optimističnim i harizmatičnim duhom.

Škorpija i Jarac ljubavni horoskop

Muškarci Jarčevi su vrlo izdržljivi za žene rođene u znaku Škorpiona jer im pružaju uživanje u seksu. Ponekad Jarac dovodi ženu rođenu u znaku Škorpiona u podređeni položaj. Škorpion je znak osećanja i seksualnosti, a Jarca karakteriše sklonost ka praktičnoj strani života tako da može da bude problema u pronalaženju zajedničkog jezika u ljubavnoj vezi.

Škorpija i Vodolija ljubavni horoskop 

Ovo je odnos koji karakteriše različitost pogleda na stvari i život. Problem je česta nedovoljna obostrana neuključenost u rast i razvoj emotivne veze. Vodolija pokušava da održi svoju slobodu, što Škorpion ne gleda blagonaklono u vezi.

Škorpija i Ribe ljubavni horoskop 

Dobra su kombinacija, jer su Ribe najharmoničniji partneri škropijama. Za žene rođene u znaku Škorpiona muškarci Ribe su dobri ljubavnici i muževi. Muškarca Škorpiona žena rođena u znaku Ribe pomno sluša, potčinjava se i često ume da mu bude dobra ljubavnica.