Horoskopski znak vage u sazvežđu, pkružen simbolima drugih zodijak znakova.

Vaga ljubavni horoskop – Vaga i slaganje horoskopskog znaka Vaga sa drugim znacima

Saznajte sve o ljubavnom horoskopu za horoskopski znak Vaga, kao i kako se Vaga slaže sa drugim horoskopskim znacima u ljubavi, seksu i u braku. Pročitajte kako se slažu Vaga i Ovan, Vaga i Bik, Vaga i Blizanci, Vaga i Rak… i otkrijte kakva je vaša kombinacija, ali i šta odlikuje žene, a šta muškarce Vage u ljubavi!

Horoskopski znak Vaga

Osobe rođene u horoskopskom znaku Vage poseduju veliku životnu radost i sklonost prema svemu što je lepo i prefinjeno, kao i želju da žive u harmoniji sa sobom i drugim ljudima.

Vaga voli detalje, savršenstvo i pravednost.

Osobe su koje vole da se prirodno i spontano ponašaju u svakoj situaciji. Sklone su traženju savršenstva ili su često perfekcionistički nastrojene. Spremne su da u svakom trenutku iznađu kompromis i imaju izražen smisao za diplomatiju.

Poseduju blistavu inteligenciju i plemenita osećanja.

Rado troše novac na predmete koji im se dopadnu. To su simpatične i šarmantne osobe. Znaju da budu neodlučne, ali su veselog duha. Vage vole da se druže i uspostavljaju komunikaciju sa ljudima. Uvek se trude da ostave dobar utisak na sagovornika.

Ne vole usamljenost i vole da uživaju u partnerskim odnosima koje ocene kao prihvatljive i adekvatne. Očekuju da se divite njihovom izgledu i manirima. Držaće se samo osvedočenih i krajnje proverenih vrednosti.

Žena koja drži staru vagu i odmerava. Vaga simboliše zodijački znak vagu.

Žene Vage ljubavni horoskop

Žena Vaga u ljubavi je osećajna, nežna, sklona zaljubljivanju, traženju ideala i neprestanom analiziranju, često koketna.

Njenom šarmu teško da može da odoli bilo koji muškarac. To je žena koja u ljubavi traži prvenstveno da bude voljena. Veliku pažnju posvećuje svom izgledu. Voli muškarce sa manirima. Od svog partnera puno očekuje i u ljubavi i u seksu.

Vage, poznate po svojoj rafiniranosti, mogu biti odlične partnerke i supruge.

Astro uvidi sugerišu da žena Vaga zna da prašta, ali i da se osveti ukoliko je povredite. Uloga oca kod žene Vage je jako važna jer je upravo otac u najranijem detinjstvu pobudio ženske principe. Samokontrola je ižražena crta u njenom čeličnom karakteru. Ona je osoba koja želi sve da zna o partneru. Znajte da ćete biti dobro ispitani i stavljeni na procenu, a ukoliko se uklapate – bićete izabrani.

Muškarci Vage ljubavni horoskop

Muškarac Vaga u ljubavi je senzualan, odmeren i srdačan.

Teško mu je ugoditi u partnerstvu, ali ume da ceni brak. Obraća pažnju na lepe i privlačne žene. Nije odlučan u vaspitanju dece. Ponekad je sklon da osvaja više kao drugar nego izrazito muški. Ovaj muškarac se zanima za žene od svoje mladosti, ali tek u zrelim godinama doživljava ljubav.

U seksualnosti, lepota žene i njenog tela mu je važnija nego sama seksualna veština. Emotivan je i dobar ljubavnik. Voli luksuz. Muškarac Vaga je vrlo zahtevan partner jer očekuje od vas da budete savršeni. Kod njega je uvek važno ostati na visini zadatka koji je upravo on stavio pred vas. On želi da uvek dobro prezentujete i njega i sebe, kao paket.

Karakteristike horoskopskog znaka Vaga za oba pola

Oba pola rođena u ovom znaku imaju jak seksualni nagon.

U mladosti su Vage verne i spremne da uspostave trajnije odnose sa osobama suprotnog pola. Brak i zajedništvo shvataju na poseban način.

Najbolji seksualni partneri za Vage su vazdušni i vatreni znaci, dok su u disharmoničnim odnosima sa zemljanim znacina.

Ljubavni horoskop za kombinacije Vage sa drugim znacima

Vaga i Ovan ljubavni horoskop

Ovo je astrološki podudarna kombinacija u kojoj postoji obostrano poštovanje. U seksu, ova kombinacija često tera Vage da se podređuju Ovnovima. Seksualni život im je vrlo uzbudljiv. Brzopletost Ovna ume da nervira Vagu.

Vaga i Bik ljubavni horoskop

U ovoj kombinaciji igra dominacije je izražena. Teško da mogu da ostvare dugoročniji odnos. Vaga je neodlučna, a Bik stabilan. Spontanost će učiniti vezu uzbudljivijom. Jedino za šta Bik nije sposoban je kompromis, što je osnovna potreba Vage.

Vaga i Blizanci ljubavni horoskop

Oni su dobra kombinacija koja voli raznovrsnost. Blizanci mogu biti vrlo inspirativni Vagama u seksu. Štaviše, Vage vide Blizance kao žestoke ljubavnike. Oba znaka su zaljubljenici u reči i slatkorečivost.

Vaga i Rak ljubavni horoskop

Odnos Vage i Raka često može da se okarakteriše kao borba za prestiž. Seksualnost Vage često je dominantnija. Rakovi su emotivno maštoviti partneri sa kojima treba da se postupa krajnje oprezno. Rak zna da poštuje diskretnost Vage.

Vaga i Lav ljubavni horoskop

Ovaj odnos je jako dobar. Lavovi mogu da budu vrlo zanimljivi Vagama. Seksualnost im je naglašena. Vage žele da ugode Lavovima i umeju da im budu privržene. U ovoj kombinaciji Lavovi pokazuju punoću svoje srčanosti.

Vaga i Devica ljubavni horoskop

Teško da mogu da postignu čvršću vezu. Ukoliko obe strane prihvate male razlike u karakterima, mogu da ostvare uspešnu vezu. Nekada su Device za Vage manje inspirativne, potrebno je stalno unositi novine u vezu.

Par s edrži za ruke dok šeta. Na slici se vidi samo deo tela i ruke.

Vaga i Vaga ljubavni horoskop

Čest problem u ovakvim odnosima je odlučivanje. U seksu mogu biti dobri i romantični partneri spremni da ispunjavaju želje druge strane. Ponekad među njima mogu da se nađu i pogrešni spojevi.

Vaga i Škorpija ljubavni horoskop

Astrološki su disharmonični, ali Škorpija može biti strastan ljubavnik Vagi. Ova kombinacija stimulativno utiče na strasti, pa ih često srećemo u kratkim avanturama – oni ostvaruju erotsko zadovoljstvo koje teško da može da traje. Škorpije vole nezavisnost. Škorija će vas momentalno ostaviti ako shvati da pribegavate manipulaciji.

Vaga i Strelac ljubavni horoskop

Strelčevi vole promene te su jako zanimljivi Vagama. Neke veze uspeju da uspostave harmoniju. Dobro se slažu u intimnom životu. Vole raznovrstan seks. Strelčevi su zavodljivi i inspirativni ljubavnici.

Vaga i Jarac ljubavni horoskop

Često znaju da uspostave zadovoljstvo ili u vezi ili u seksu. Vaga zna da disciplinuje Jarca. Seks je jača strana ove kombinacije. Jarčevi mogu da pokazuju dozu posesivnosti u odnosu. Vage često taktiziraju u ovakvim kombinacijama.

Vaga i Vodolija ljubavni horoskop

Kontakti sa Vodolijama mogu za Vage da budu lepi i veoma zadovoljavajući i u ljubavi i u seksu. Oba znaka se dopunjuju jer i Vodolije žele harmoniju i usklađenost. Vodolije su vazdušni znak koji je kao i Vaga u potrazi za harmonijom. Vodolije mogu da budu dobri muževi Vagama.

Vaga i Ribe ljubavni horoskop

Teško da među njima ima razumevanja. Karakteriše ih patnja i napetost. Veza je često neizvesna, ali među njima vlada magnetska privlačnost. Ribe u ovoj kombinaciji traže romantične trenutke i partnera koji će da ih obožava. Vaga to isto traži, ali samo za sebe.