Miroslav Lukovic Mister X

Novogodišnja frizura bez novogodišnje noći

Ova godina zaslužuje najveći mogući ispraćaj i stoga, vaš najveći sjaj – od šljokica do zalizanih kosa posutih štrasom, svetlucajućih španskih, zategnutih punđa. Ukratko, za sve što bi mi inače bilo kič, sada kažem – samo napred!

Novogodišnja frizura bez novogodišnje noći – eee, tu sam vas čekao drage dame! Često govorite kako se sređujete samo za sebe i da to radite kako biste se bolje osećale. Lepa vest je da sada imate priliku to i da dokažete!

Iako za doček ove (nadajmo se skroz) nove godine, nećete ići na glamurozne hotelske zabave, moj svesrdni savet je da se ipak potrudite oko sebe, svoje ose i svoje kose.

Ima mnogo razloga da kraj ove godine dočekamo svečano i dostojanstveno.

Jedno je sigurno – ova godina zaslužuje najveći mogući ispraćaj i stoga, vaš najveći sjaj – od šljokica, do zalizanih kosa posutih štrasom, svetlucajućih španskih, zategnutih punđa. Ukratko, za sve što bi mi inače bilo kič, sada kažem – samo napred!

Novogodišnja frizura bez novogodišnje noći – eee, tu sam vas čekao drage dame!

muskarac u odelu
Mister X © Foto Šormaz

Što se tiče mog predloga oko stila frizure za novogodišnju noć, jedan od glavnih trendova trenutno je „mokra” kosa, kosa koja nije previše sređena

Šljokice predlažem i u vidu šminke, na štiklama i toaletama, na svemu što šljokicama možete ukrasiti, kako biste u najboljoj energiji, svečano i kako dolikuje, oberučke dočekali nadolazeću novu godinu.

Čovečanstvo verovatno nikada pre nije imalo veća očekivanje od jedne nove godine, kao što su sada sve oči uprte u tu dvadeset prvu. Ni novi milenijum i ludilo sa tri nule u broju godine, neće moći da priđu energetskom snopu misli, snova i nadanja usmerenih ka prvom januaru 2021.

Radovanje ne može da odmogne. Naprotiv! To je impuls koji poručuje veru u pozitivan ishod.

Zato je moj savet da je dočekate u svojoj kući, u svom najboljem izdanju, i da se podsetite da glamur nije negde tamo, već da je u nama.

Ni novi milenijum i ludilo s tri nule u broju godine, neće moći da priđu energetskom snopu misli, snova i nadanja usmerenih ka prvom januaru 2021.

Mister X © Foto Šormaz  

I sam ću se potruditi da se maksimalno doteram za tu novogodišnju noć, jer većinu prethodnih godina dočekivao sam negde uz more ili na trgovima. U najvećoj perjanoj jakni i običnim patikama.

Umoran od decembarskog stampeda sređivanja, kampanja, proslava i slava, željan udobnosti. Zato sam je tako i dočekivao – u perjanoj jakni. Ipak, ove godine imam želju da se doteram i da budem najsvečaniji do sada!

Što se tiče mog predloga oko stila frizure za novogodišnju noć, jedan od glavnih trendova trenutno je „mokra” kosa, kosa koja nije previše sređena.

Moj favorit je nova kampanja Kejt Mos – slikana je sa zalizanom kosom, sa razdeljkom sa strane – to samo po sebi uvodi dozu elegancije i svečanog.

I sam ću se potruditi da se maksimalno doteram za tu novogodišnju noć, jer većinu prethodnih godina dočekivao sam negde uz more ili na trgovima

Novu godinu dočekajte sa osmehom na licu, bez skrivenih misli i namera, zategnite kosu i usjajite je.

Pomoći će gel ili lak, i naravno, štras.

Dakle, samo vlažno, sjajno i snažno! I nikako lažno!

Voli vas Mister X

mister x potpis