Mirjana Bobić Mojsilović

Čarobni frulaš

Poslednjih nekoliko godina, svako iole normalan morao je da se zgražava nad besomučnim forsiranjem transdžender kampanje i među malom decom, koja je ne samo u škole dovela transvestite da deci pokazuju erotske igre i čitaju im seksualno sve eksplicitnije priče i slikovnice, nego je ušla i u udžbenike biologije. Deca mogu da biraju sopstveni pol.

Sve ostalo je fašizam.

Rasprava o polu i rodu prvo je bila etimološka, a sada je postala politička tema prve kategorije, zaogrnuta šarenim plaštom levičarskih poštapalica kakve su „demokratija”, „sloboda”, „pravo na izbor”, „poštovanje različitosti” i tome slično. Nova nauka, koja obitava na nesigurnom ratu protiv logike, biologije i morala, ali obilato potkrepljena novcem monsturma koji vole da se igraju bogova, na svetlost dana iznedrila je i jednu od najodvratnijih scena koje je čovečanstvo moglo da zamisli – muškarca koji doji bebu, pošto je prethodno stavio karmin i veštačke trepavice, i koga su „naučnici” nakljukali hormonima koji izazivaju „laktaciju”.

Oni koji prate društvene mreže mogli su ovih dana da vide dlakavu barbiku koju deca mogu da briju, mogli su da vide potpuno invertovanu porodicu – tatu koji je bio mama, i mamu koja je bila tata, sa decom koja su se već izjasnila da su rođena u pogrešnim telima, brojne holivudske zvezde čija su usvojena deca transdženderi, i aktiviste koji ubeđuju svet da muškarac može da rađa i da polni organi sa kojima smo rođeni ne određuju ničiji pol.

Ako je tako, zašto onda pol određuje savremena „južna” operacija?

Ali iza ove mračne kampanje (koja je iznedrila najviše rastuću industriju – promenu pola), izgleda da stoji nešto mnogo ozbiljnije i nešto neuporedivo opasnije.

Ako dete od osam, devet godina može da odluči da želi da promeni pol, i da tu njegovu odluku i pravo na odlučivanje o kasapljenju vlastitog tela podrže i psiholozi i lekari, i pegagozi i učitelji i senatori, onda je sasvim logično zaključiti da to dete u punoj svesti može da odluči kada će i sa kim će imati seksualne odnose.

I izgleda da se iza te logike krije, u stvari, Čarobni frulaš braće Grim, u svoj svojoj savremenoj ogavnosti.

Sledeći korak je legalizovanje pedofilije.