Bojkot

Dilan Malvejni, mladić koji je za godinu dana od transvestita postao transdžender, ovih dana se izjasnio kao lezbejka.

Ozloglašeni transaktivista, koji je u ženskom obličju bio ništa drugo nego karikatura žene, preko noći je postao planetarna zvezda. I odjednom, velike korporacije utrkivale su se da ga „kupe”, da im bude zaštitno lice. Dilan Malvejni je reklamirao tampone, kozmetiku, i na kraju pivo. Ali, sve kompanije kojima je on bio zaštitno lice, našle su se u čudu – agenda promocije muškarca kao žene kroz njihove proizvode ispostavila se kao neprofitabilna. Čuveno američko pivo izgubilo je stotine miliona dolara, jer su američke pivopije odlučile da ga bojkotuju.

Sada je Malvejni, koji je donedavno ubeđivao svoje pratioce na društvenim mrežama i voditelje brojnih televizijskih emisija da će on (ona) biti taj koji će u stvari uskoro da rodi dete, odjednom postao zainteresovan za žene. Postao je lezbejka.

Ova bizarna priča otkriva, međutim, suštinu savremenog pranja mozgova. Jasno je da je plan globalnih vladara totalno sluđivanje sveta na svim poljima – od seksualizacije dece do normalizacije ludila i perverzija svih vrsta, gušenja zdravog razuma, sejanja straha, ukidanja smisla, bagatelisanja ljudske egzistencije i otvorene promocije Kroulijeve satanističke maksime „radi sve što ti je volja”, sve dok je ta „volja” u okvirima „propisane nove normalnosti”. Ali, ono što sad postaje jasnije jeste orkestriranje kampanje za uspostavlajnje novog poretka vrednosti.

Dilan Malvejni nije samostalni ludak. On je glumac koji je dobio ulogu koju će da odglumi. Dilan Malvejni je dobio reklamu kao malo ko, Dilan je projektovana zvezda društvenih mreža. Velike korporacije i tzv. „brendovi” postali su izvršni komiteti svakog projektovanog ludila današnjice – dobro organizovanog satanističkog napada na čovečanstvo, sa idejom da je „politička korektnost” dobra za biznis.

Pa ipak, Badvajzer pivo, koje je napravilo multimilionsku kampanju sa Malvejnijem, suočilo se sa onim što niko nije očekivao – sa bojkotom kupaca. Amerikanci su mu okrenuli leđa. Finansijski gubici postali su astronomski. Filmovi sa otvorenom propagandom više nemaju gledaoce. Oni koji su sejali besmisao i strah, sada su u strahu da su ljudi počeli da shvataju o čemu se radi. Politička korektnost morala je da se utiša. Malvejni je postao lezbejka.

Bojkot je postala reč godine.