ukrasi za roza jelku

VIDEO Roze novogodišnja jelka? Zašto da ne!

Novogodišnja jelka je simbol topline koju praznici unose u naš dom. Ništa ne izaziva toliku količinu radosti kao lepo ukrašena i stilizovana jelka. Da bi vaša jelka izgledala lepo, kao delo dekoratera, evo nekoliko korisnih i profesionalnih saveta:

  1. Jako je važno da izaberete dobru veštačku jelku sa iglicama poput pravih, jer su izdržljivije i trajaće vam više sezona.
  2. Razdvojite dobro grane da biste dobili na gustini, jer će lepo oblikovana jelka delovati bogato i raskošno.
  3. Uvek prvo stavite lampice pre svih ukrasa, počevši od donjeg dela ka vrhu jelke. Ukoliko želite elegantan izgled, odaberite lampice tople bele boje koje ne trepere. Ne štedite na njima, što ih više stavite, to će jelka bolje izgledati.
  4. Zadajte sebi temu za kićenje i odaberite ukrase koji se uklapaju u vašu ideju za kićenje ove godine. To mogu biti viseći ukrasi, kugle, cveće različitih oblika i veličina.
  5. Veoma je važno balansirati sa ukrasima i postavljati ih od vrha ka dole. Najbolje je grupisati po par kugli različite veličine, jednu do druge, radi lepšeg efekta.
  6. Na kraju, kao akcenat celokupnom kićenju, dodajte cveće, mašne ili grane sa šišarkama ili bobicama. One će popuniti praznine i uobličiti celukupnu priču, odnosno temu koju ste sebi zadali.
  7. Završnica ukrašavanja, koja je bitna za celokupni utisak, jeste sakrivanje kablova od lampica ispod jelke. To može biti korpa od pruća koja sakriva kako kablove tako i postolje jelke. Jednostavno, možete uviti par kutija u ukrasni papir, koji se uklapa u stil kićenja jelke i staviti ih na pod oko postolja poput poklona.

Želimo vam da uz ovih nekoliko korisnih saveta imate svetski okićenu jelku i da uživate u praznicima sa svojom porodicom i prijateljima. Srećnu Novu 2023. godinu želi vam vaš Noah by Noa