Ljubavni krik – ljubav isceljuje sve nivoe postojanja | To sam ja

Ljubavni krik – ljubav isceljuje sve nivoe postojanja

Koju god ulogu da igramo zarad ljubavne hrane, cela ta igra nije prijatna ni za koga u začaranom krugu, jer takav osećaj ljubavi je kratkoročan, a samu osobu ne cene zbog onoga kakva jeste već zbog onoga što radi ili ima

Kada ljudi tragaju za određenim osećanjima, a ne stižu do odgovarajuće manifestacije, odnosno doživljaja, često razviju izvesna ponašanja koja drugi smatraju zbunjujućim ili čudnim.

Volite sebe | To sam ja

Nekako se na kraju sve svede na traganje za vibracijom ljubavi, jer ljubav je ona energetska struna koja je vredna života i koja isceljuje sve naše nivoe postojanja. A ukoliko dugo živimo bez ljubavi, prirodno počinjemo da „kompenzujemo” taj energetski nedostatak kroz drugačija ponašanja iza kojih zapravo uvek stoji ta potreba za ljubavlju. Kao ljubavni krik!

Ponašanja mogu biti razna, jer čudo je naš um i ego. Sigurna sam da poznajete osobe koji stalno ističu, a kao da viču: „Uspešna sam, lepa, vredna sam, imam kuću, imam odličan posao, jako sam inteligentna…” U svakoj ovoj prenaglašenoj izjavi zapravo možemo čuti: „Molim vas, želim da vam budem draga i dopadljiva, molim vas, primetite me, molim vas, volite me…”.

Ne tražite svetlost, već vi počnite da svetlite visokim vibracijama osećanja i osećaja koje želite da živite

Ljubav je sve sto vam treba | To sam ja

Opet, s druge strane, sigurna sam da poznajete i osobe koje nisu toliko uspešne, pa ulogom žrtve pokušavaju da dođu do ljubavne hrane, rečenicama: „Usamljena sam, slaba sam, nesposobna, siromašna sam, nesrećna sam…”, a zapravo je poruka: „Molim vas, zapazite me, bavite se mnome, molim vas, volite me…”. Koju god ulogu da igramo zarad ljubavne hrane, cela ta igra nije prijatna ni za koga u začaranom krugu, jer takav osećaj ljubavi je kratkoročan, a samu osobu ne cene zbog onoga kakva jeste već zbog onoga što radi ili ima.

Šta god da tražite, budite to prvo sami! Ne da razmišljate o tome, da objašnjavate to ili žudite za tim – već da budete, da osećate i živite! A ako vam taj osećaj pričinjava zadovoljstvo, delite ga s drugima, dajte i umnožavajte tu vibraciju.

Setite se da ste energija i da ste magnet koji će ono što odašilje još više privlačiti u svoj život. Kada shvatite kako funkcioniše naše srce, naš najveći elektromagnet u telu, ono što tražite možete da dobijete, prirodno, mnogo lakše.

Koje su sve to blagotvorne vibracije na koje treba obratiti pažnju?

Ako ne želite da vas lažu i obmanjuju, počnite da obraćate pažnju da li sami sebe negde lažete i obmanjujete.

Ne tražite svetlost, već vi počnite da svetlite visokim vibracijama osećanja i osećaja koje želite da živite

Dobra vibracija | To sam ja

Ako želite da osećate više ljubavi, počnite više da volite sebe.

Ako tražite sigurnost, pružite sami sebi osećaj sigurnosti, pouzdanosti i doslednosti.

Ako želite da vas poštuju, primetite koliko poštujete sebe.

Ako želite da druga osoba otvori svoje srce, jer želite više osećaja iskrene bliskosti, zagledajte se u svoje. Otvorite se za bliskost i počnite da je komunicirate baš na način na koji očekujete od druge osobe.

Setite se da su nam druge osobe uvek ogledala za nesvesne sadržaje koje ne primećujemo kod sebe!

Ako želite da osećate više poverenja, počnite više da verujete sebi, naročito onom prvom osećaju. Često stvari nisu onakve kako izgledaju i važno je da naučimo da verujemo svom osećaju kroz iskustvo i da iz njega učimo.

Ako želite da vas drugi bolje tretiraju i da se lepše ophode prema vama, počnite da primećujete kako se obraćate sebi, kako se ophodite prema sebi, naročito obratite pažnju na unutrašnji dijalog koji često nesvesno vodimo sami sa sobom – da li je podržavajući?

Ako želite da osetite bogatstvo, dajte prvo sebi osećaj punoće i blagostanja u životu. Za takav osećaj često nije potreban novac, već osećaj dovoljnosti, ispunjenosti, zadovoljenja u malim stvarima koje čine život.

Otvorite se za bliskost i počnite da je komunicirate baš na način na koji očekujete od druge osobe

Sigurna u sebe | To sam ja

Ako čeznete za promenom, avanturom, slobodom, ne čekajte da se desi već danas učinite nešto malo da probudite te vibracije, korak po korak, a veće će doći samo.

Sve je ENERGIJA! Ne tražite svetlost već vi počnite da svetlite visokim vibracijama osećanja i osećaja koje želite da živite. Birajte i kreirajte SVESNO svoj energetski otisak u polju života. I ne zaboravite – uvek se odlučite za određeni životni osećaj, a ne za određenu vrstu ponašanja!

Za više osećaja ljubavi i životne radosti evo i pesme na linku. Zatvorite oči i pustite da osećate kako se osećate – možda se i telo pokrene u ples!

https://www.youtube.com/watch?v=LKflQn-ieDU&ab_channel=SuperColie

Grlim vas glasom, Ana