Žena u kaputu boje duvana, sa bordo tašnicom i rukavicama

Jesenja igra boja, tekstura, slojeva i materijala

Dok lišće polako oslikava svet u grimiznim nijansama i bojom ćilibara, a u vazduhu osećamo nežnu svežinu koja najavljuje dolazak jeseni, polako nam se bude modni apetiti koji u naš život donose bogatstvo slojeva u boji i materijalima.

Jesen je uvek bila, a i ove godine trebalo bi da bude, savršeno godišnje doba za romantiku, vreme kada se čini da i sama priroda pokušava da nam bude konkurent u zabavnim modnim igrama.

I kao što se priroda okitila najfinijim haljinama od zlata i rubina, tako bi mogle i mi, drage moje, da uveličamo ovaj romantični jesenji dan.

Devojka u polju, u svetlom trenčkotu i sa kačketom

Obojimo modno platno

Platno vaše savršene jesenje odevne kombinacije može početi udobnom i elegantnom podlogom. Zamislite par dobro uklopljenih, dubokih bordo pantalona, napravljenih od meke, visokokvalitetne tkanine. One neće biti samo udobne, već i odraz bogatstva sezone.

Ove pantalone su kao čvrsto korenje drveta, koje vašoj kombinaciji daju osnovu i stabilnost oko koje možete dalje da razvijate svoju maštovitost, a istovremeno vam omogućavaju da se njišete opušteno i bez stega na jesenjem povetarcu.

Za svoju gornju polovinu izaberite džemper krem boje, pleteni, sa takozvanim kabl uzorkom. Toplina koju pruža je poput mekog zagrljaja, takoreći čaura mekoće na oštrom vazduhu. To je vrsta džempera koji vašoj koži šapuće tajne i pleše uz vatru lišća iznad vas.

Njegova jednostavnost govori mnogo, slično kao nežno šuštanje lišća pod nogama.

Devojka sa svetlimšeširom, u oversajz džemperu boje senfa

Povrh svega, dugačak, lepršavi kaput ili, ako imamo sreće pa nas topli dani posluže, mantil, u mekoj nijansi maslinastozelene, dodaće vam još jedan sloj sofisticiranosti. Osećaćete kako teče kao vodopad iz snova, a svaki korak priziva slike romantičnih šetnji kroz šumu. Mantil nije samo praktičan. Njegova uloga nije samo da vas štiti od povremenog jesenjeg pljuska, već pruža i dah elegancije, koju svake jeseni i proleća donosi u vaš svet.

Dodaci su ključni

Što se tiče obuće, par dobro iznošenih smeđih kožnih čizama biće vam najvredniji i najbolji pratilac tokom ove sezone. U isto vreme robusne i prefinjene, mogu biti simbol snage koji se dopunjuje nežnim šuštanjem opadajućeg lišća. Ove čizme šapuću priče o avanturama, poput pucketanja vatre u ognjištu udobne kolibe u kojoj, ako imate sreće, možete provesti prijatan vikend nakon naporne radne nedelje.

Kao dodatak, razmislite o tananom šalu toplih, zemljanih tonova.

Plavokosa, sredovečna žena u pepiita trenčkotu, sa divnim, velikim šalom boje meda

Njegova mekoća na vašoj koži i način na koji se obavija oko vašeg vrata, izazivaju onaj osećaj kada ste ušuškani i sigurni u naručju neke drage osobe. Dodajte tom autfitu, na primer, i ručni sat, inspirisan antikvitetnim komadima.

Njegov vanvremenski šarm može postati podsetnik da ljubav, kao i promena godišnjih doba, može postati konstanta u vašim životima.

Na kraju, kada je u pitanju nakit, birajte komade sa jesenjim motivima – možda nežni privezak u obliku lista ili minđuše koje imitiraju delikatne grane koje se njišu na jesenjem povetarcu. Oni su suptilno priznanje lepoti sezone.

Jesen kao posveta vama

U svom savršenom jesenjem autfitu, vi ste kao slika u pokretu, živo oličenje ljubavi koja cveta tokom ove romantične sezone.

Boje, teksture i slojevi vaše odeće odražavaju slojeve emocija i iskustava, koji ljubav prema jeseni, ali i samu ljubav u jesen, čine tako posebnom.

Zato, obucite ovu odeću i zakoračite u očaravajući svet jeseni, jer to je savršeno platno za ljubavnu priču koja čeka da bude napisana.

Jesesenji asesoari-cipele, tašnica, džemper i pantalone u puder roza boji

I ne zamerite nam na sentimentalnom tonu ove jesenje modne priče, jer kada vetar ponese lišće ulicama, teško nam je da ostanemo realni i odolimo romantičnom tonu ljubavi koji nam donosi ušuškane filmske večeri.

U svakom slučaju, ovakva sanjarenja prijatnija su nego pogled u surovu realnost ovih dana.