Trans

Pod sloganom ljubavi i tolerancije, a protiv milenijumske represije „ideologije dva pola”, novo vreme uvelo je seks, kao temu za razmišljanje i eksperimentisanje, i u predškolske ustanove

Piše: Mirjana Bobić Mojsilović

Ludilo sa promenom pola deci pre puberteta, ne jenjava. Iako su, navodno, neke klinike po svetu zatvorene, jer su davale hormonske terapije i deci mlađoj od dvanaest godina, pitanje starosne granice za promenu pola postalo je dominantno političko pitanje zapadne civilizacije. Celu temu potpiruju razne holivudske zvezde koje, srećne, objavljuju da su im (uglavnom usvojena) deca transdženderi, pa se tako mogu videti dečaci koje čuvene holivudske majke šalju u obdaništa u haljinicama, i devojčice koje kostimiraju kao dečake.

Ludilo u stvari ne počinje tu. Ono počinje onog trenutka kad politički korektni roditelji (uglavnom pripadnici dužničke holivudske ili političke elite) objave svetu da njihovo trogodišnje ili četvorogodišnje dete želi da promeni pol. Uz to, ne treba zaboraviti da je propaganda za pretvaranje dečaka i devojčica u suprotan pol, u najranijem dobu, stigla i do obdaništa, u kojima se već uveliko održavaju časovi novog seksualnog obrazovanja, a ima i mesta na planeti gde je politički nekorektno (pa čak i kažnjivo) dečaka nazvati dečakom, a devojčicu – devojčicom.

Ako dete od tri godine može da odlučuje o tome koji pol želi da bude, pitam se zašto onda deca ne dobiju i pravo glasa? Zašto da ne glasaju o tome ko će biti novi američki predsednik ili koliki će biti porezi, i da li još više iz budžeta odvajati za vojnoindustrijski kompleks: ako i naprave pogrešan izbor, uvek mogu da se predomisle na sledećim izborima? Ako se, takoreći bebama, priznaje pravo da sa četiri ili sedam godina već mogu da odlučuju o svojoj sudbini, za koju, posle tranzicije, popravke nema, zašto deca ne bi bila ravnopravni politički subjekti, kad su tako spektakularno poslužila za političku promociju jedne opasne agende?

Iz ovog, i svakog drugog transa, svet se najlakše i najbezbolnije može izvući humorom

Pod sloganom ljubavi i tolerancije, a protiv milenijumske represije „ideologije dva pola”, novo vreme uvelo je seks, kao temu za razmišljanje i eksperimentisanje, i u predškolske ustanove.

I izgleda da se ovom neverovatnom projektu može najefikasnije suprotstaviti jezikom dece.

Naime, čuveni voditelj Bil Mejer, doskorašnji zagovornik svake političke korektnosti, i sam se trgao zapanjen ovim ludilom, pa je nedavno izjavio:

„Ne postoje trans deca, nego samo poremećeni roditelji. Kada bi deca znala šta žele da budu sa osam godina, svet bi bio pun kauboja i princeza. Ja sam hteo da budem gusar. Hvala bogu, pa me niko nije shvatio ozbiljno i zakazao operaciju da mi izvade oko i odseku nogu.”Iz ovog, i svakog drugog transa, svet se najlakše i najbezbolnije može izvući humorom