Ilustracija svećnjaka za koji je dato uputstvo

VIDEO – Jednostavni svećnjak da osvetlite hladne jesenje dane

Jesen je doba kada je priroda puna prelepih boja koje dekoracijom treba preneti u dom. Staklene vaze i činije zamenite keramičkim posudama, unesite simbole jeseni – jesenje lišće, suvo cveće, pampas travu, prave ili dekorativne bundeve i obavezno dodajte detalje od drveta da bi dekoracija delovala toplije.

Kod dekorisanja uvek imajte na umu da je mešanje materijala, tekstura i boja najvažnija stvar, a da je prigušena svetlost lampi i sveća tu za dobru atmosferu.

Predlozi za dekorisanje:

BOJE – paleta toplih boja, zemljanih tonova, kao dodatak enterijeru, daje vašem domu poseban akcenat u dekorisanju.

AKSESOAR – jastuci zemljanih tonova kao asocijacija na udobnost, zatim ćebe za ušuškavanje i, kao dodatak, već pomenute teksture u prostoru.

OSVETLJENJE – lampe, podne ili stone, i naravno sveće za prijatno popodne i veče uz omiljeni film ili knjigu, kao i obavezan čaj ili kakao.

Za vašu kreativnost ove jeseni, evo jednog veoma jednostavnog predloga za svećnjak koji će se lepo uklopiti uz vaš enterijer.

POTREBAN MATERIJAL:

1.       Drvene kašike

2.       Tegla

3.       Makaze

4.       Lepak

5.       Sveća

POSTUPAK:

• Iseći kašike kao što je prikazano, odvojiti dršku od oblog dela (drške možemo istim postupkom lepljenja iskoristiti, zalepiti i na drugu teglu i dobiti još jedan interesantan svećnjak.

• Uzeti teglu i lepiti elemente od vrha ka dnu, sve do kraja, i to naizmenično svaki sledeći red, kako bi svećnjak lepše izgledao.

• Staviti sveću u teglu i dekorisati prema sopstvenom nahođenju uz neku od naših sugestija. Ovo su bili naši predlozi, a vi uživajte ove jeseni i budite kreativni.