Rober De Niro

Da li De Niro i Al Paćino poslednji put postaju tate

Da li će Al Paćinovo očinstvo u 83. godini i De Nirovo u 79. ostati presedan, ili će se ubuduće i manje glamurozni muškarci hrabrije odlučivati na očinstvo u osmoj, pa i u devetoj deceniji života?

I dok se javnost najviše zabavlja tim pitanjima, njihove partnerke i majke njihove dece ostaju van reflektora javnosti, iako su one ovde u glavnoj ulozi. Ne tako davno, i Ričard Gir je pod stare dane postao otac.

Saznajte ko su, odakle potiču i čime se bave Tifani Čen, majka sedmog deteta Roberta de Nira i Nur Alfalah, koja će tokom juna roditi četvrto dete Al Paćina.

Robert De Niro i Al Paćino, zajednička fotografija

Ponovo tate, Robert De Niro i Al Paćino, snimljeni prošle godine na Trajbeka festivalu © lev radin / Shutterstock.com

Očevi u osmoj i devetoj deceniji

Reakcije na vest da je 6. aprila Robert de Niro postao otac ćerke Džije u svojoj 79. godini već posle nekoliko dana dodatno su potpirene najavom da je devojka 83-godišnjeg Al Paćina u osmom mesecu trudnoće.

Za De Nira i Al Paćina malo je reći da su oskarovci i glumačke legende. Njihovi filmovi, uloge i lična harizma zauzimaju važno mesto u kulturnoj istoriji druge polovine 20. veka.

A kako ni jedan ni drugi nisu otišli u glumačku penziju, i u 21. veku ostvaruju zapažene uloge.

Milioni širom sveta ih obožavaju, pa treba li onda da se čudimo što su i dve mlade žene bile osvojene i odlučile da rode dete sa svojim čuvenim vremešnim parterima?

Tifani Čen i Robert de Niro

Tačne godine De Nirove partnerke Tifani Čen nisu zvanično objavljene, ali se pretpostavlja da ima 45 godina, što znači da je razlika u godinama između roditelja male Džije Virdžinije Čen de Niro oko 35 godina. Zaključak o njenim godinama izveden je na osnovu njenih prvih sportskih takmičenja sa 16 godina. Tifani Čen od malih nogu trenirala je kineske borilačke veštine i osvajala je brojne trofeje na takmičenjima iz te oblasti.

Njen identitet otkrila je Kim Katral na premijeri filma About My Father, u kome Kim igra zajedno sa De Nirom. Kim je rekla da je Tifani jednom došla na snimanje filma sa svojom porodicom, da je „slatka i divna” i da je srećna zbog njih dvoje.

Instruktorka borilačkih veština

Tifani je ćerka čuvenog kung-fu instruktora Vilijema C. C. Čena, a i sama je postala instruktorka tai čija. Tako se i upoznala sa De Nirom, tokom snimanja filma The Intern iz 2015, u kome je on bio glavna zvezda, a ona igrala malu ulogu – njegovu instruktorku za borilačke veštine.

Tada je De Niro još uvek bio u braku sa glumicom Grejs Hajtauer, ali se s njom razveo 2018, nakon 20 zajedničkih godina, što u vezi, što u braku. Sa Tifani je De Niro prvi put u javnosti fotografisan u avgustu 2021.

Njeno prvo, njegovo sedmo dete – željeno i planirano

O njenim ranijim vezama ne zna se mnogo, ali o tome kako gleda na život može se zaključiti po intervjuu koji je 2011. Tifani Čen dala za Inside Kung-Fu Magazine i u kome je rekla: „Kad se okružite dobrim ljudima, stvarate simbiotički odnos u kome kvalitet života svakog od vas raste eksponencijalno.”

Malo ko je očekivao da će se ti simbiotički odnosi uklopiti u De Nirovu holivudsku biografiju, sa bogatstvom procenjenim na 500 miliona dolara. S prvom ženom Dajen Abot, De Niro ima ćerku Drenu (51) i sina Rafaela (46). Sa tadašnjom devojkom, manekenkom Tuki Smit, 1995. dobio je blizance Džulijana i Arona, dok sa poslednjom ženom Grejs Hajtauer ima sina Eliota (25) i ćerku Helen Grejs.

Robert De Niro sa bivšom suprugom Gejl Hajtauer

Robert De Niro sa bivšom suprugom Gejl Hajtauer © Andrea Raffin / Shutterstock.com

Džija je sedmo De Nirovo dete, ali prvo dete Tifani Čen. Kad je objavio vest o njenom rođenju, De Niro je rekao da je ona planirano i željeno dete. Od pitanja o očinstvu u osmoj deceniji spas mu je došao sa neočekivane strane.

Pažnja je usmerena na vest da će Al Paćino postati otac u devetoj deceniji.

Nur Alfalah i Al Paćino

Al Paćino je objavio da je njegova partnerka u osmom mesecu trudnoće. On ne samo da je sa svoje 83 godine još stariji od De Nira, nego je i razlika u godinama između partnera mnogo veća, čak 53 godine.

Zvezda trilogije Kum nije krio svoju sumnju da u tim godinama još može da postane otac, pa je od svoje trudne devojke tražio da se uradi prenatalna DNK analiza, kako bi se potvrdilo njegovo očinstvo. Tek kad je test dokazao da on jeste otac budućeg deteta, vest je objavljena. Očigledno, njegova partnerka Nur Alfalah nije to smatrala uvredljivim nepoverenjem.

Producentkinja kuvajtskog porekla

Nur Alfalah ima samo 29 godina, ali je i pre veze sa Al Paćinom bila deo holivudskog džet-seta. Ima kuvajtsko poreklo, ali američko državljanstvo. Potiče iz imućne porodice, ali šta znači biti imućan prema Al Paćinovom bogatstvu procenjenom na 120 miliona dolara?!

Nur Alfalah je po zanimanju producentkinja. Zvršila je produkciju na Fakultetu filmskih umetnosti Univerziteta Južne Kalifornije, da bi master iz filmske produkcije završila na Univerzitetu Kalifornija u Los Anđelesu. Posle diplomiranja radila je kratki film La Petite Mort, a nedavno je bila izvršni producent filma Bili Najt, u kome je glavna zvezda Al Paćino.

Nur Alfalah i Al Paćino su se zbližili tokom pandemije, a veza je prvi put izašla u javnost kad su u aprilu 2022. zajedno išli na izložbu njenog prijatelja slikara, koji je, naravno, odmah objavio zajedničke fotografije na svom Instagram profilu.

Bivša Džegerova devojka

Razlika od 53 godine među njima izgleda da nije bila nekakav problem. Nur je i pre Al Paćina bila u vezi sa mnogo starijim slavnim muškarcima. Kad je imala 22 godine, zabavljala se sa Mikom Džegerom, kome su tada bile 74, i izjavljivala: „Naše godine mi ništa ne znače.” Posle raskida sa Džegerom 2018. Nur je izjavila: „Srce ne zna šta vidi, zna samo šta oseća. Bila je to moja prva ozbiljna veza i za mene je to bilo srećno vreme.”

Takođe se zabavljala sa milijarderom koji je od nje bio stariji nešto manje od 40 godina, da bi se u januaru 2019. pisalo o njenoj mogućoj vezi sa 91-godišnjim Klintom Istvudom, što je ona odlučno pobijala, tvrdeći da su porodični prijatelji i da fotografija na kojoj ga ona drži za ruku dok izlaze iz bolnice ne otkriva i prisustvo njenih roditelja i drugih prijatelja.

Razlika od 53 godine

Iako kod dela javnosti razlika od 53 godine izaziva sumnje, mnogi su stali u odbranu Nur Alfalah, tvrdeći: „Devojka prosto voli starije muškarce. Šta je tu čudno.”

Nur ima brata Nasera i sestre Sofiju i Remi, i svi su odrasli na Beverli Hilsu i vrlo su bliski. Zabeleženo je i da se Remi 2013. zaabvljala sa Princom, sinom Majkla Džeksona.

Beba koju Nur Alfalah smo što nije rodila biće njeno prvo dete, a Al Paćinu četvrto. Sa nastavnicom glume Džen Tarant on ima ćerku Džuliju (33), a sa Beverli DʼAnđelo ima blizance Antona i Olivija (22).

Beverli Dandjelo i Al Paćino, u vreme kada su bili u ljubavi i dobili blizance

Beverli D’Anđelo i Al Paćino, 1999. © Everett Collection / Shutterstock.com

Njegova prijateljica nije dobrodošla

Al Paćino se do sada nikada nije zvanično ženio, mada je imao nekoliko dugih veza, od kojih je najpoznatija ona sa partnerkom iz Kuma Dajanom Kiton. Nije se venčavao ni sa ženama sa kojima ima decu, pa se to pripisuje njegovom nepoverenju prema vezivanju.

Međutim, Nur je rešila da tu unese izmene jer osim što želi dete sa njim, ona želi i stabilnu porodičnu atmosferu i na želi da ostaci njegove prošlosti to kvare.

Zato je, prema pisanju portala RadarOnline, zabranila česte posete njegove bivše devojke Lusile Sola, s kojom je raskinuo pre osam godina, ali su ostali bliski prijatelji. Lusila je i posle razlaza sa Al Paćinom često dolazila u njegovu kuću i izjavljivala da je i dalje važna njegova uloga očuha u životu njene ćerke Kamile Morone (koja se 2017. zabvljala sa Di Kapriom, a upoznao ih je Paćino). Međutim, posle Nurine zabrane, Lusila ne samo da je prestala da dolazi u dom u Los Anđelesu, gde sada Nur živi sa Paćinom, nego se i preselila na drugi kraj zemlje, u Njujork.Tokom poslednjh meseci Nurin odnos sa Paćinom je postao mnogo ozbiljniji, komentarisao je Dejli mejl.

Naslovna fotografija Roberta De Nira © Andrea Raffin / Shutterstock.com