Dajana Kiton

Dajana Kiton, zvezda novog spota Džastina Bibera

Oskarovka je, prema sopstvenim rečima, prihvatila saradnju istog trenutka kad ju je mladi pevač pozvao da se pojavi u novom spotu Ghost, u ulozi njegove bake

Glumica Dajana Kiton poznata je po neobičnim detaljima iz privatnog života, koje vrlo otvoreno otkriva javnosti, kao i po neobičnim potezima. Najnoviji je – snimanje video-spota Džastina Bibera, koji se pojavio pre nekoliko dana, a u kome, po prvi put u karijeri, ova neodoljiva oskarovka ima ulogu.

Otvorenost sa kojom govori o sebi i sopstvenim odlukama deo je šarma ove dive, koja je i u 75. godini aktivna – posebno je zanimljiv njen Instagram profil, o čemu smo već pisali.

Niko joj nikada nije ponudio da se pojavi u muzičkom spotu, što je u svakom slučaju neobično, mada je razumljiva trema onih koji su pomišljali da pokušaju da joj tako nešto ponude

Ovog puta, reč je o komentaru da joj niko nikada nije ponudio da se pojavi u muzičkom spotu, što je u svakom slučaju neobično, mada je razumljiva trema onih koji su pomišljali da pokušaju da joj tako nešto ponude. Tremu, ipak, nije imao mladi Džastin Biber, u čijem najnovijem spotu Ghost se pojavljuje upravo slavna oskarovka, u ulozi njegove bake. Priča u spotu je sledeća: posle smrti dede, unuk se posvećuje svojoj baki, sa kojom počinje da gradi novi odnos. Oni idu u duge šetnje Ventura plažom, a on pokušava da je ohrabri da nastavi dalje, čak joj pravi i novi dejting profil i izvodi na piće i ples.

Dajana Kiton je svoje utiske prenela magazinu Vog, koji je prvi imao uvid u nedavno objavljeni spot. Prema njenim rečima, pristala je istog trenutka kada je ponuda stigla.

Glumica je za poznati magazin objasnila da je ovo iskustvo bilo ne samo zabavno, već i opuštajuće u odnosu na glumački rad – jer, ovog puta nije bilo teksta koji je trebalo zapamtiti i niko joj nije govorio šta treba da radi. Kako je opisala, u pitanju je mnogo fluidniji pristup nego kada je reč o snimanju filma.

Dajana Kiton nosi u spotu sopstvenu garderobu, uključujući čuvene šešire, za koje sama kaže da su njen stilski potpis, jer pripadaju privatnoj kolekciji

Dajana Kiton nosi u spotu sopstvenu garderobu, uključujući čuvene šešire, za koje sama kaže da su njen stilski potpis, jer pripadaju privatnoj kolekciji.

Inače, kada je reč o izjavama i otvorenosti, vredi se setiti njenog šarmantnog spiska deset muškaraca sa kojima je propustila da snimi ljubavnu scenu (misli se na poljubac), među kojima je tada bio i jedan Metju Makonahi, kao i drugi poznati mlađi zavodnici sa A-liste. Zatim, javne objave da izlazi iz romantične igre zavođenja (dating game) kada je napunila 50 godina i kada je usvojila svoje prvo dete, ćerku Dekster (pet godina kasnije usvojila je i mlađeg sina, Djuka). Ili, recimo, kako nije bila na ljubavnom sastanku 35 godina.

Dajana Kiton je poznata po tome što se nije udavala, mada je imala duge veze sa najvećim holivudskim legendama, kao i po standardima koji odudaraju od holivudskih, kao što je, recimo, otpor plastičnoj hirurgiji. U takve poteze, verovatno, spada i oduševljeni pristanak da se pojavi sa mladim Biberom, u ulozi bake, u muzičkom spotu za pesmu Ghost.