Robert De Niro

Ponuda za kralja – pet šefova kuva samo za De Nira

Internacionalna gastronomska organizacija pozvala je oskarovca da uveliča samit luksuzne kuhinje u Madridu

Američki glumac Robert De Niro dobio je nedavno neverovatnu ponudu, ali ovoga puta ne za film! Naime, internacionalna gastronomska organizacija Madrid Fusion pozvala je oskarovca da uveliča 19. kongres o luksuznoj kuhinji, početkom juna u Madridu. Ovaj gastronomski događaj moći će da se prati i uživo i virtuelno.

Pošto se restorani i hoteli spremaju da otvore vrata koja su dugo bila zatvorena zbog pandemije, na vodećem španskom samitu posvećenom hrani biće verovatno reči o novom biznis modelu. Glavna tema je „transformacija mušterije u aktivistu koji je svestan svake karike u lancu ishrane”.

Hedonistički događaj glumcu obećavaju slavni kuvari Mauro Kolagreko, Hose Andres, Đoan Roka, Kike Dakosta i Martin Berasategi

Iako je u svetu postalo veoma uobičajeno da se poznate ličnosti pozivaju kako bi promovisale razne događaje, ovog puta je to bio problem, jer je budžet manifestacije zbog prošlogodišnje krize – nula. Postavilo se pitanje kako u takvim okolnostima privući slavnu ličnost. Na kraju, izbor je pao na De Nira, možda zbog toga što je i sam veliki gurman, ali i suvlasnik restorana Tribeca Grill u Njujorku.

Slavni De Niro ovog puta ne mora da glumi ili uči tekst, samo treba da uradi nešto što najverovatnije neće odbiti, a to je da degustira ekskluzivnu hranu, odnosno meni koji bi pripremilo pet šefova koji spadaju među najpoznatije na svetu, i to: Mauro Kolagreko, Hose Andres, Đoan Roka, Kike Dakosta i Martin Berasategi.

Šefovi bi napravili potez bez presedana i samo za dušu slavnog glumca pripremali jela neverovatnih ukusa.

Poziv je poslat preko vrlo simpatičnog video-snimka, a glumac je dobio samo 48 sati da odgovori.

Robert De Niro ovog puta ne mora da glumi ili uči tekst, već da degustira ekskluzivnu hranu

U vreme pisanja ovog teksta, De Niro je imao još nekoliko časova za odluku, ali malo je verovatno da će ostati ravodušan na ovako neobičnu „pozivnicu” koja obećava slasno iskustvo.

POSLEDNJA VEST

Robert De Niro je prihvatio ponudu sa oduševljenjem, kao što se vidi u sledećoj objavi.