Divan je Beograd leti 

Kuvanje mi se čini kao neprijateljski čin prema ženskom polu ove nedelje, pa vadim nešto iz friza

Sve je nekako lepše kad padne mrak. Ne vide se oronule fasade, podočnjaci nestaju, svi delujemo mlađe. Sećate se na moru, uveče, kad popale svi svetla, a gledaš u obalu preko puta, sve deluje tako romantično, niko nije crven ko rak. Sad mogu da čujem zvuk talasa koji udaraju o stene tokom noći.

Umire se svi, možda samo zato što znamo da zveri noću šetaju. Sijaju im oči u mraku i sova izgleda opasno.

Rečeno mi je da upalim sveće, slušam ambijentalnu muziku, moram da se odmaram, moram da se opustim, moram jogu da radim, moram…. pa kad već moram, razmišljam da namestim novogodišnje lampice po kući. Moram da održim to novogodišnje raspoloženje, bez stresa, kaže nauka.

Temperature afričke, raspoloženje antarktičko

I eto baksuza, opet neću sa Draganom na more, nego ću sa nepoznatima u banju. Ulažem protestnu notu svevišnjem, blago očajna.

Nego, temperature afričke, raspoloženje antarktičko. Više sreće u sledećem deljenju.

Divan je Beograd leti. Ponašam se kao turista i istražujem. Savetujem šetnju po Dorćolu, imate pravo na stajanje zbog sladoleda i stajanje uz šank na ulici i/ili otvoreni bioskop.

Kuvanje mi se čini kao neprijateljski čin prema ženskom polu ove nedelje, pa vadim nešto iz friza.

Bah obavezan ceo dan – Tokata br. 3 u dmolu, prvo. Kad stignem do Klavirskog koncerta br. 5 u fmolu, vrati mi se i život i raspoloženje.

Psalam 90: Ne, nisu demoni jaki, već su ljudi bez Boga slabi.

Odo’ da upalim novogodišnje svetiljke u mojoj sobi dok u mislima ljubim tvoje rame.Vreme je za promene.