Muška ruka pružena ka ženskoj, u pozadini slike su zodijak sazvežđa.

Device ljubavni horoskop – muškarci i žene Device i slaganje Device sa drugim znacima

Rođeni u znaku Device poseduju urođenu praktičnost i intelektualni dar. Karakter im je lako prepoznatljiv po besomučnoj analizi i urođenoj kritici.

U ljubavi, Devica vrlo teško vrši izbor partnera, jer joj nije lako da pronađe ličnost koja će odgovarati njenim perfekcionističkim zahtevima. Znaju da vole kada pronađu pravu osobu i tada je teško napuštaju.

Žene Device ljubavni horoskop

Žena rođena u znaku Device sklona je kalkulaciji u životu, a samim tim i u ljubavnim odnosima. Žene Device su povučene u emotivnim vezama i teško prve uspostavljaju komunikaciju. Diskretne su i žele da na svaku osobu ostave dobar utisak. Njihovim ljubavnim životom upravlja razum. Odluke koje donose u ljubavi prvo podvrgavaju odlukama racija. Sklone su da stalno u ljubavi traže znake sitne pažnje.

Muškarci Device ljubavni horoskop

Muškarci rođeni u znaku Device pokazuju veliko nepoverenje kada su u pitanju tuđa osećanja. Vođeni razumom, mogu da odaju utisak hladne osobe. U brak ulete ili ostaju neženje. Žena Devica želi da se žrtvuje za partnera, a postaje ljubavnica ako iskreno voli ili se uda za dobro situiranog partnera.

Ispod uzdržanog držanja muškarca Device često se krije nemirna duša u potrazi za savršenstvom. Nekada se u seksualnosti može okarakterisati kao nedovoljno strastven ili temperamentan. Tipične Device seks smatraju nužnim za potrebe potomstva. Izbegavaju slobodnu ljubav pa često deluju staromodno i nazadno.

Muškarci Device su smeteni i smušeni kada treba da priđu devojkama. U seksu mogu da budu često bez mašte i pomalo uštogljeni u bračnoj postelji. Dobro vladaju sobom u emotivnim odnosima tako da njihovi partneri teško da mogu da očekuju izlive lucidnosti i nepredvidivosti. Device nisu osobe koje su naivne u ljubavnim odnosima. Ne vole i ne tolerišu prevaru kod partnera.

Najbolje se slažu sa ostalim zemljanim znacima jer tu ima obostranog razumevanja.

Žena koja drži ruku na bradi i razmišlja. U pozadini se vide ilustracije zodjačkih znakova.

SLAGANJE DEVICE SA OSTALIM ZNACIMA

Devica i Ovan u ljubavi

Veza može da uspe ukoliko postoji podređenost jedne osobe drugoj. Bolje slaganje je ukoliko je muškarac Ovan, a žena Devica.

Devica i Bik u ljubavi

Bikovi mogu da budu odlični muževi ili ljubavnici ženskim Devicama. Oni su u stanju da raspale maštu statičnih Devica. Dobro im je kada su zajedno.

Devica i Blizanci u ljubavi

Teško se slažu sa Blizancima jer imaju potpuno različite ciljeve. Praktičnost Devica zna da bude dosadna Blizancima koji su stalno u pokretu.

Devica i Rak u ljubavi 

Rakovi daju strastvenost Devicama, a dobro se slažu i po pitanju konzervativnosti.

Devica i Lav u ljubavi

Često cene intelekt te mogu izabrati Lava koji je za njih pogrešan znak. Disharmonični su i teško da će biti razumevanja.

Devica i Devica u ljubavi

Spajaće ih uvek sklonost ka praktičnosti i analizi.

Devica i Vaga u ljubavi

Veze su im disharmonične kao i sa Lavovima. Vagu koja teži harmoniji izluđuje njihova sitničavost. Nema veće povezanosti među njima.

Devica i Škorpija u ljubavi

Bolja slaganja su među muškim Škorpionima i ženskim Devicama. Može biti korisno, ali teško da ima vatre. Muški Škorpioni mogu Devicu da izvuku iz učmalosti.

Par koji sedi na livadi i posmatra izlazak sunca. Okrenuti su leđima. Oko njihovih glava je figurativna ilustracija - oreol koji čine horoskopski znaci.

Devica i Strelac u ljubavi

U kasnijim godinama dešava se da mogu biti dobri partneri, što u mladosti nije slučaj. Strelčevi ne vole gunđanja.

Devica i Jarac u ljubavi

Solidno slaganje jer je i ovaj znak konzervativan. Device pristupaju praktično te tu nalaze srodan jezik sa Jarčevima. Dešava se da ima skladnih brakova.

Devica i Vodolija u ljubavi

Teško da u ovom slaganju ima bilo čega zajedničkog. Konzervativna Devica teško da može da razume slobodoumnu Vodoliju.

Devica i Ribe u ljubavi

Znak Device je antipod Ribama. Astrološki, postoji slaganje i razumevanje. Različitosti ih spajaju i mogu harmonično da funkcionišu.