Vrli novi svet

Ako nekom do sada nije jasno do koje mere se radi o sluđivanju planete i indukovanoj kognitivnoj zbrci, najnovije sličice iz domena svakodnevnog ludila sveta možda mogu da pomognu.

Za ženu godine u Americi, izabran je muškarac! Najbolja američka plivačica je biološki muškarac. Najbolji atletičar je takođe biološki muškarac. Ženski sport umire! Na modnim pistama sve je više muškaraca u visokim štiklama. Ideal ženske lepote oličava muškarac koji se identifikuje kao žena.

Podsmevanje ženama i njihova simbolička „eliminacija” dobija svoje užasavajuće obrise koji bi bili komični da nisu tragični. Zvezda sveta je feminizirani muškarac, a s njim pod ruku ide i „nova žena”, koju teško mogu da definišu. Ubistvo alfa mužjaka bio je samo početak ovog sumraka sveta – sada je napad na ženu dobio svoje globalne razmere.

Izvesni dečko Dilan Malveni, koji je nedavno počeo da se identifikuje kao žena, postao je planetarna zvezda. Glumica Dru Barimor nedavno je klečala pred njim, on je glavni govornik na Forbsovom samitu moćnih žena. Čuveni kozmetički i modni brendovi javno mu se dive zbog hrabrosti, bio je zvezda Njujorške nedelje mode, a da ludilo bude još veće – ovog mladića u haljinici sponzoriše Tampaks, čuvena firma koja proizvodi tampone za žene! Ovaj momak, koji igra ulogu histerične devojke, debelo našminkan i obučen u lepršave haljinice, u stvari je neka vrsta satanističke parodije na žene.

U isto vreme, brojne žene na društvenim mrežama odbijaju da se definišu kao CIS žene – radi se o savremenom terminu izmišljenom da napravi razliku između žene koja je rođena kao žena i oseća se kao žena, i „žene” koja je rođena kao muškarac, ali se identifikuje kao žena.

Ludilo počinje od jezika, zapravo. U mnogim rečnicima definicija žene svodi se na „ljudsko biće koje može da rađa”, mada će se izgleda i ta definicija promeniti, pošto ludilo ne prestaje – u histeriji se danas urla da i muškarac može da bude trudan.

Zanimljivo je da su, nekada vrlo glasne, feministkinje sada uglavnom tihe u odbrani žene – u zvaničnim medijima retko se mogu čuti glasovi onih koji s punim pravom govore da biti žena nije pitanje kostima i šminke, iako je svima jasno da se radi o opasnoj pozorišnoj predstavi, u kojoj su najveće žrtve deca.

Industrija transdženderizma jedna je od najbrže rastućih industrija u poslednjih nekoliko godina.

Eliminisanje žene počinje kao vodvilj, sa svim onim veštačkim trepavicama, resama, lažnim grudima, a završava se kao tragedija.

Vrli novi svet, o kakvom čak ni Haksli nije mogao da sanja.