Mirjana Bobić Mojsilović

Pedo-dedo

Jedan svetski poznati pedo-dedo, koji koristi svaku priliku da pipka, grli i miriše tuđu decu, o čemu postoji stotine video-klipova koji već godinama kolaju internetom i društvenim mrežama, pre nekoliko dana je, dolazeći na jedan zvanični događaj, tuđu devojčicu poljubio u kosu, nešto joj šapnuo, a onda joj rekao: „Nemoj da kažeš mami”. Mama je stajala pored i ostala bez teksta. Moćnom pedofilu se niko ne suprotstavlja. A zatim je, samo nekoliko dana kasnije, pokušao da „ugrize” i zatim poljubi zapanjeno dete u naručju majke. Zvaničnici oko njega samo su se osmehivali. Neodoljivo je to podsećalo na smeh onih lama koji su prisustvovali dalaj-laminoj pedofilskoj epizodi.

Ono što zapanjuje je ćutanje sveta, ćutanje medija, kao da se ništa neobično nije dogodilo. Kao da je takvo ogavno i nedopustivo ponašanje sa decom dozvoljeno onima koji imaju moć, veze i medije.

Sa svim ovim užasima koji nas svakodnevno opsedaju, teško je oteti se utisku da je normalizovanje pedofilije jedan od većih projekata vrlog novog sveta.

Dok, sa jedne strane, prisustvujemo neverovatno agresivnoj agendi seksualizovanja dece (od guranja transdžendera u obdaništa, do slikovnica sa eksplicitnim seksualno devijantnim crtežima i porukama), sa druge strane, holivudska propagandna mašinerija i zvanični mediji daju sve od sebe da unište film Zvuk slobode koji je, uprkos svemu – postao pravi bioskopski hit i kulturološko čudo. Film se, pogađate, bavi seksualnom trgovinom decom, u koju su umešani najviši ešaloni svetske moći, kao i tajne službe.

Holivudske zvezde koje su, inače, spremne da svetu dele lekcije na sve teme dostavljene iz Davosa, sada su neobično tihe. Dok obični ljudi stavljaju na svoje instagrame i tik-tokove neverovatne priče o tome kako su na sve načine pokušali da ih spreče da gledaju pomenuti film, Zvuk slobode postaje sve jači. I svet počinje da shvata o čemu se, u stvari, u ovom globalnom ludilu radi.

Ali, ništa se neće promeniti sve do onog trenutka kad neki roditelj bude imao hrabrosti da moćnom pedofilu, sa gađenjem i besom, skloni ruku sa svog deteta.

Jer, pogađate: ako roditelji ne štite svoju decu, u novom svetskom poretku decu će od njihovih roditelja „štititi” oni koji ih zlostavljaju.