Hyaluron-Filler nega sa trostrukim efektom

Nega preparatima iz unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler linije ne samo da vidljivo popunjava bore, već stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži

Poznato je da se hijaluronska kiselina prirodno nalazi u našem organizmu i koži. Zahvaljujući osobini da vezuje velike količine vode ona čini našu kožu glatkom i daje joj mladalačku svežinu.

Ali, već u ranim 30-tim nivo hijaluronske kiseline u koži neminovno počinje da opada. Zato se na licu pojavljuju bore.  U 40-tim, bore se produbljuju, a koža sve više gubi jedrinu i blistavost, dok u 50-tim postaje tanja i manje elastična.

Starenje kože je neminovno, ali na to kojom brzinom i na koji način će naša koža stariti utiču brojni unutrašnji i spoljni faktori, poput genetike ili načina života. Dobra vest je da čak 90% uticaja na brzinu i način starenja kože, kako su potvrdila mnogobrojna istraživanja, ima nega.

Eucerin® Hyaluron-Filler linija sadrži sve preparate neophodne za osnovnu i specijalnu negu i zadovoljava sve potrebe efikasne nege protiv starenja, kao i nege između estetskih procedura

Kako izabrati pravu anti-age negu?

Velika većina dermatologa i anti-aging specijalista, slaže se da su injekcije hijalurona najefikasniji pristup podmlađivanja kože. S tim da ovaj pristup ne isključuje, već, šta više, podrazumeva anti-age negu između estetskih procedura. Mnoge dame, ipak, u želji da sačuvaju izražajnost i prirodnost svog lica, biraju da mladalački izgled čuvaju samo uz adekvatnu i efikasnu anti-age negu. U oba slučaja, za najbolje rezultate i podmlađenu i blistavu kožu, važno je izabrati adekvatnu i efikasnu negu i redovno je primenjivati.

U preparatima za anti-age negu koriste se različiti tipovi hijaluronske kiseline, a Eucerin® patentirana kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, poznata je po tome što dokazano efikasno popunjava bore na površini, ali i duboko u koži.

Ovaj efekat se obezbeđuje tako što hijaluronska kiselina dugog lanca aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, dok hijaluronska kiseline kratkog lanca – koja ima 40 puta manju molekulsku masu – prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora. 

Kako se postiže trostruki Hyaluron-Filler efekat?

S obzirom da nivo hijaluronske kiseline tokom godina u koži neminovno opada, formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler preparate sadrži i bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, a od ove jeseni unapređena je tako da zadovoljava i treći aspekt efikasne anti-age nege – zahvaljajući enoksolonu, sastojku koji usporava razgradnju hijaluronske kiseline, štiti nivo hijalurona u koži!

Preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije tako sada pružaju trostruki Hyaluron-Filler efekat: vidiljivo popunjavaju bore, stimulišu proizvodnju hijalurona i štite nivo hijalurona u koži.

To je dokazalo i posmarketinško ispitivanjeu kojem je učestvovalo 360 žena od 35 do 55 godina. Čak 99% učesnica ovog ispitivanja potvrdilo je da nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije vidljivo umanjuje bore, dok se čak 100% izjasnilo da, nakon četiri nedelje upotrebe preparata iz ove linije, njihova koža izgleda podmlađeno, intezivno je hidrirana, a nastanak novih bora je preveniran.

INFO PLUS:

Trostruki efekti nege uz brigu o okolini

Nova pakovanja preparata iz unapređene Eucerin® Hyaluron-Filler sadrže manje plastike u poređenju s prethodnom generacijom. Kod pakovanja pojedinih preparata, poput Eucerin® Hyaluron-Filler Koncentrata, sadržaj plastike umanjen je čak za 80%.

Pored toga, u skladu sa Eucerin® politikom održivosti, preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije ne sadrže štampana uputstva, a sve neophodne informacije o preparatima nalaze se na ambalaži i dostupne su na sajtu www.eucerin.rs