Duboka mladost bez praznih priča

Autori i saradnici portala TO SAM JA posmatraju život žene iz svih uglova, s namerom da on bude specijalizovan, zanimljiv izvor pouzdanih, stručnih informacija vezanih za način života u zrelim godinama. Do sada smo shvatili da je poverenje temelj svih odnosa, zato posebno naglašavam da su naši autori istaknuti i priznati stručnjaci iz različitih oblasti nauke i medicinske struke kojima se s razlogom veruje. Tekstovi posvećeni anti-aging problematici nisu atraktivni samo zato što sadrže taj pomodni termin, već će vam zaista pomoći u navigaciji kroz u ovu složenu oblast jer imaju edukativni karakter.

https://www.instagram.com/p/B6JEEFwnDvp/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B6JEyoknFnp/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B6JE5pfH9zz/?utm_source=ig_web_copy_link

Kada je reč o životnom stilu, u srednjim godinama svakako nas ne zanimaju samo puki trendovi – pokušavamo da vidimo širu sliku i razumemo iskustva s kojima se suočavaju sve žene u savremenom okruženju koje se menja munjevitom brzinom.

https://www.instagram.com/p/B6JDOycH4R8/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B6JEOQcnOq0/?utm_source=ig_web_copy_link

Prijateljice se sporazumevaju u dve reči, zato što su bliske generacijski, a ja znam da ćemo zajedno otkriti zaista mnoštvo tema i novih pogleda koji se tiču privilegija i izazova zrelih godina, o kojima se ne govori ni otvoreno, ni često. Bar ne dovoljno, i ne do sada, zbog čega je portal i nastao.

https://www.instagram.com/p/B6JEbdenqUE/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B6JFFEGH66M/?utm_source=ig_web_copy_link

Verujem da ćemo sve vas kojima je portal namenjen, a koje ste u godinama koje volim da opišem kao „duboku mladost”, uveriti da u ovoj životnoj etapi više nema praznih priča! To se odnosi i na onu čuvenu, već oveštalu krilaticu da su pedesete nove tridesete, i zašto nam se čini da neke poznate zvezde, ali i žene koje znamo, stare unazad i izgledaju sve mlađe.

Lično više volim onaj drugi duhoviti slogan – pedesete su nove pedesete – jer pedesete nikada nisu izgledale bolje i lepše, kao i sve ono što nam danas posle 40. pripada. 

To sam ja tim