Žena koja pozira

Zlatni standard za negu suve kože

Zahvaljujući Eucerin®UreaRepair Plus Parfimisanom losionu sa 5% uree, osobe sa suvom i izrazito suvom kožom sada mogu da uživaju u nezi koja zadovoljava sve potrebe njihove kože uz umirujući, prijatan miris!

Redovna nega kože presudna je da bi naša koža bila zdrava i lepa, a postaje još značajnija ukoliko je koža suva, gruba na dodir i sklona iritacijama, crvenilu i svrabu.

Ali, svi znamo da je briga o koži i više od toga. To je ritual, deo odluke da u užurbanoj svakodnevici odvojimo nekoliko minuta za sebe.

Zato nam je, pored efikasnosti i pouzdanosti, veoma važno da preparati za negu prijatno mirišu. Tada se ovaj ritual pretvara u opuštajući i terapeutski momenat.

Ali, mnogim ljudima širom sveta koji se suočavaju sa simptomima suve i intezivno suve kože, nije lako da takve preparate pronađu, zato što određeni parfemi koji ulaze u njihov sastav mogu da dovedu do pojave alergija.

Efikasna nega i prijatan miris

Eucerin®UreaRepair PLUS Parfimisani Losion sa 5% uree je specijalno formulisan da pruži olakšanje suvoj koži i zadovolji sve njene potrebe, uz blag, prijatan miris. Klinički dokazano ovaj losion pogodan je za upotrebu kod osoba sa suvom i osetljivom kožom, sadrži sastojke koji prijaju koži i imaju umirujuća svojstva.

Osobe sa suvom kožom više ne moraju da prave kompromise – nakon upotrebe Eucerin® UreaRepair PLUS Parfimisanog Losiona sa 5% uree svrab, zategnutost i crvenilo su umireni, a koža je intezivno hidrirana, nežna i blago mirisna.

Eucerin®UreaRepair PLUS Parfimisani Losion sa 5% uree novitet je u dokazano efikasnoj Eucerin®UreaRepair PLUS liniji koja obuhvata preparate neophodne za kompletnu negu lica i tela, a odlaže pojavu simptoma suve kože do 48 sati, čineći je glatkom, mekom i elastičnom.

Preparati iz ove linije sadrže ureu u procentu od 5, 10 ili 30 odsto, pružajući vam mogućnost da izaberete onaj preparat koji će baš vašoj koži pružiti olakšanje i adekvatnu negu.

Dvostruko dejstvo uree

Formulacija preparata iz ove linije sadrži ureu za koju je dokazano da predstavlja “zlatni standard” preparata za negu suve kože. Ključna prednost ovog sastojka je u tome što kao prirodni vlažeći faktor vezuje vodu i istovremeno podržava proces deskvamacije, to jest odbacivanja mrtvih ćelija sa površine kože, zahvaljujući kojem ponovo postaje glatka i meka. Pored uree, formulacija Eucerin®UreaRepair preperata, sadrži lipide, tačnije ceramide, koji jačaju zaštitnu funkciju kože i sprečavaju gubitak vlažnosti.

Eucerin®UreaRepair PLUS linija rezultat je preko 120 godina Eucerin® iskustva i ekspertize u ovoj oblasti. Preparati iz ove linije sadrže ureu u procentu od 5, 10 ili 30 odsto, pružajući vam mogućnost da izaberete onaj preparat koji će baš vašoj koži pružiti olakšanje i adekvatnu negu.

INFO PLUS:

Meka, glatka i blago mirisna koža

171 dama između 25 i 75 godina sa veoma suvom kožom, koje su tokom dve nedelje učestvovale u samoproceni ovog preparata, ocenilo je da Eucerin®UreaRepair PLUS Parfimisani Losion sa 5% uree 98% ublažava osećaj zategnutosti odmah nakon nanošenja, čini kožu mekom i glatkom na dodir i prijatno miriše.