zena nasmejana na tretmanu lica

Lepa, bez obzira na godine

Prirodni i ekološki prihvatljiv sastojak iz alge Undaria pinnatifida koji sadrže dnevna i noća krema, podmladiće kožu i transformisati je već nakon 14 dana upotrebe

Afrodita MA3GENIX linija za negu lica (podmlađujuća dnevna i noćna krema) namenjena je za negu svih tipova zrele kože nakon 45. godine. Omogućava snažan podmlađujući efekat i vidljivu transformaciju kože već nakon 14 dana upotrebe. Sadrži MATRIGEN CS.14G, prirodni i ekološki prihvatljiv sastojak iz alge Undaria pinnatifida, koji reaktivira 14 gena koji učestvuju u obnavljanju, i na taj način omogućavaju vidljiv efekat podmlađivanja – zategnutu kožu i smanjenje bora.

Prirodni sastojak MATRIGENICS.14G  reaktivira 14 gena koji učestvuju u obnavljanju i tako omogućavaju vidljiv efekat podmlađivanja

Undaria pinnatifida

Podmlađujuća DNEVNA krema sadrži aktivni hidratantni kompleks koji bogato hidrira kožu, učvršćuje i smanjuje bore. Podmlađujuća NOĆNA krema, zahvaljujući uljanom kompleksu, snažno hrani kožu, obnavlja njenu čvrstinu i osvežava.

Kozmetika Afrodita stvorena po meri svake od nas LEPA U SVOJOJ KOŽI!

Afroditin savet

ISTRENIRAJTE MIŠIĆE LICA!

Naime, i tako negovana koža ne dolazi do potpunog izražaja ako mišići ispod nje nisu u dobroj formi. Učvrstite ih JOGOM ZA LICE –jednostavnim i zabavnim vežbama koje će vam oduzeti samo nekoliko minuta na dan.

Jedna od vežbi koju možete isprobati:

„BALONČIĆ” – za učvršćivanje mišića oko usta

Napunite obraze vazduhom, kao da ćete do kraja naduvati balon, i zadržite vazduh u ustima. Zatim sav vazduh potisnite na jednu stranu lica. Pazite da vam vazduh ne izađe iz usta. Zadržite nekoliko sekundi, popustite, te ponovite na drugoj strani lica. Vežbu izvodite svaki dan, s tri ponavljanja. Priručnik i tečajevi na temu joge za lice ne nedostaju, potrebno je samo odlučiti i započeti. Vežba provereno deluje!