Devojka

Kako do punih usana prirodnim putem- ulje za usne

U nekim situacijama, u zavisnosti od načina nanošenja, usne namazane samo toniranim uljem mogu izgledati veće od iscrtanih i mat karminom obojenih, a svakako izgledaju prirodnije i privlačnije

Pristalice sjajnih usana i samo blagog toniranja koriste ulja ili sjajeve za usne. Za razliku od sedefastog ili sjaja sa šljokicama koji mogu izgledati hladno i veštački, ulja i glosevi dodaju samo malo boje, a sjaj daje utisak zdravih i sočnih usana. Ulja su manje postojana od gloseva, ali u zavisnosti od vaših potreba i želja možda je ulje baš to što tražite. U nekim situacijama, u zavisnosti od načina nanošenja, usne namazane samo toniranim uljem mogu izgledati veće od iscrtanih i mat karminom obojenih usana, a svakako izgledaju prirodnije i privlačnije.

Uglavnom se koriste ulja kamilice, lavande, jasmina, zatim maslinovo, kokosovo, kao i ulje avokada i jojobe

Ulja mogu zalečiti ispucale usne, a svakako ih mogu štiti od vetra, hladnoće i ostalih štetnih uticaja okoline. Ulja mogu biti mešana, uglavnom se koriste ulja kamilice, lavande, jasmina, zatim maslinovo, kokosovo, kao i ulje jojobe i avokada. Često se dodaju i pčelinji vosak, maslac od manga, ulje ruže, vitamin E… Proizvode se transparentna i blago tonirana ulja.

Paleta boja je u većini slučajeva prilagođena prirodnim tonovima koji izgledaju sveže na različitim bojama kože usana. Nekad ćete se iznenaditi kako tamna boja poput krvi može izgledati prirodno kad je transparentna. Ne ustručavajte se da probate različite tonove. Prinesite proizvod usnama i držite ga ispred usana kad se ogledate u ogledalu.

Paleta boja je u većini slučajeva prilagođena prirodnim tonovima koji izgledaju sveže na različitim bojama kože usana

Razlika između nanesene boje i boje u ambalaži neće biti velika. Istovremeno, tako nećete kontaminirati proizvod, sebe nećete umazati svim bojama, a moći ćete da napravite bar uži izbor. Takvim testom boje odmah vidite koja boja se ne slaže sa bojom vašeg tena ili bojom kose; kad boje, na primer, nanosite na gornji deo šake, zapravo to ne možete videti.

Nekad ćete se iznenaditi kako tamna boja poput krvi može izgledati prirodno kad je transparentna

Jedini problem sa uljima može biti razlivanje u sitne borice oko usnana, ali da li će se to i desiti, ne možete utvrditi dok prizvod ne isprobate nekoliko puta.