Tina Subic Dodocic make-up artist

Godine nisu razlog da se odreknemo make-up magije, naprotiv

Neke dame, u strahu od kontraefekta, posle 45. godine odustaju od prednosti koje im make-up pruža, kao i od uživanja u njemu. Briga je suvišna uz sigurno vođstvo Tine Šubic Dodočić, na čiju veštinu vas podsećamo retrospektivom tutorijala koji su snimljeni specijalno za portal TOSAMJA 45+

Razmišljajući o tome koji činioci lepote imaju prednost kada je reč o prefinjenom izgledu zrele žene, znali smo da make-up ima sasvim posebno, jedinstveno mesto.

Naime, make-up zahteva pažljiv pristup promenama koje je donelo vreme, napuštanje i promenu mladalačkog stila, virtuoznost da se ipak istakne ono najlepše što je oduvek deo našeg identiteta i karaktera, a neprimetno koriguje ono što dozvoljava korekcije.

Upravo ta magija, i stav da godine nisu razlog da izbegavamo dekorativu ako smo joj odane od mladosti, jesu ono čime nas od prvog dana inspiriše Tina Šubic Dodočić, make-up artist i filmska šminkerka s bogatim međunarodnim profesionalnim iskustvom.

Dobra šminka zahteva virtuoznost da se istakne ono najlepše što je oduvek deo našeg identiteta i karaktera, a neprimetno koriguje ono što dozvoljava korekcije

Zato je Tina naš pouzdan vodič, i kada je reč o tome kako da nastavimo s korišćenjem dekorativne kozmetike, ako smo navikle, ali i o tome kako da dopunimo i podvučemo ono što je već lepo i dodamo ono što će istaći sjaj naših godina, bez opasnosti od preterivanja. Upravo bojazan od kontraefekta čini da neke dame, posle 45. godine, odustaju od prednosti koje im make-up pruža, kao i od uživanja u njemu.

Briga je suvišna uz sigurno vođstvo Tine Šubic Dodočić, na čiju veštinu vas podsećamo retrospektivom tutorijala koji su snimljeni specijalno za portal TOSAMJA 45+, sa Marijom (45 godina), Nensi (50 godina) i Snežanom (65 godina) kao modelima.

MAKE-UP TUTORIJALI SA TINOM ŠUBIC DODOČIĆ


Make-up tutorijal za prirodan izgled zrele kože

Toniranje lica za mladalački izgled zrelije kože

Kako da izaberete odgovarajuću senku za oči

Ajlajner, pun pogodak ako ga pravilno nanesete

Kako da odaberete pravu nijansu rumenila i ruža


Takođe, sve video snimke možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Primenite Tinine savete i zablistajte sa vama jedinstvenim izgledom!