Tina Subic Dodocic make-up artist

Make-up tutorijal za prirodan izgled zrele kože

Nemate profesionalnu šminku i zbunjuju vas dugački tutorijali, a želite prirodan i svež izgled da postignete kod kuće? Poslušajte savete Tine Šubic Dodočić, make-up artista i filmske šminkerke.

U zrelim godinama dešava se da neke od nas odustanu od šminkanja zbog nedostatka vremena i komplikovanih make-up tutorijala u kojima se često koriste proizvodi za šminkanje koji nam u tom trenutku možda nisu dostupni ili ih nemamo.

Šminkanje zrelije kože ponekad se čini kao pretežak zadatak, zato ga izbacujemo iz dnevne rutine. Ali, da li zaista mora da bude komplikovano?

Tina Šubic, make-up artist i filmski masker, veruje da je svaka koža jedinstvena, ali da postoje i univerzalna pravila – jednostavna za primenu kod kuće, uz koja ćemo sigurno izbeći pogreške u šminkanju i neželjene efekte.

Najvažniji, prvi korak za uspeh svakog šminkanja je dobro nanošenje podloge.

Tina na tri vrste tena demonstrira kako da pravilno nanesemo podlogu. Pravilno nanošenje podloge Tina pokazuje na modelima – Marija (45 godina), Nensi (50 godina) i Snežana (55 godina).

Ukoliko nemate profesionalnu šminku i zbunjuju vas dugački tutorijali, a želite prirodan i svež izgledu, poslušajte Tinine savete.

U ova tri tutorijala Tina nam pokazuje kako jednostavno da:

Kako jednostavno da negujemo kožu lica pre i posle šminkanja

Kako jednostavno da uskladimo ten sa bojom kože

Kako jednostavno da nanesemo ten ukoliko imamo tamniju kožu

Ovi tutorijali namenjeni su šminkanju zrelije kože, kao i damama koje teže prirodnom izgledu. Šminkanje je izvodljivo i u kućnim uslovima, bez profesionalne opreme za šminkanje.

Primenite Tinine savete i zablistajte uz svež i prirodan ten!