top izgled u novogodišnjoj noći

Estetski tretmani za top izgled u novogodišnjoj noći

Predlažemo najpopularnije tretmane za brzo postizanje sjaja i podizanje tonusa kože. Njihovi efekti su različiti – u zavisnosti od izbora metode i od pojedinačnih želja i prohteva – ali će svakako ukloniti tragove prazničnog umora

Brojimo sitno poslednje dane protekle godine, osećamo se sve umornije, čekajući da što pre krene zasluženi odmor. Privodimo kraju silne obaveze koje su u ovom delu godine, čini se, najbrojnije. Teret nagomilanih poslova prvo se oslikava na našem licu, i već „juče” bili smo u paničnom strahu da ćemo u novogodišnjoj noći izgledati užasno. Predlažemo nekoliko najpopularnijih tretmana, čiji efekti će se veoma brzo videti i skinuti umor sa vašeg lica.

Azelaični piling

Prvi korak u cilju postizanja blistavog tena bio bi piling po izboru

Prvi korak u cilju postizanja blistavog tena bio bi piling po izboru, u zavisnosti od tipa kože i zatečene problematike (akne, hiperpigmentacija, ožiljci od akni, proširene pore…). Azelaični piling je moćan anti-age piling koji blagotvorno deluje na sve tipove kože, i topla je preporuka kao prvi korak ka postizanju blistavog tena.

PRX piling

Sledeći sa dobrim rezultatima jeste PRX piling (kombinacija vodonik-peroksida i trihlorsirćetne kiseline) koji koži daje blistav i ujednačen ten, uklanja fine nepravilnosti kože, poboljšava teksturu i deluje na hiperpigmentacione fleke. Zbog svog lifting efekta koji postiže na koži, ovaj piling je još poznatiji i kao botoks ili kraljevski piling. Veoma je omiljen anti-age piling i posebno popularan tretman kada želimo trenutni efekat sjajne i blistave kože.

Mezoterapija

Postoje različite vrste mezoterapijskih koktela koje će vam preporučiti vaš terapeut, prema tipu i starosti kože

Mezoterapija bila bi sledeća faza na putu ka postizanju zdravog i blistavog tena. Regenerativni kompleks hijaluronske kiseline, vitamina i amino-kiselina jača lokalni imunitet kože, pripremajući je za hladne dane koji nam predstoje. Postoje različite vrste mezoterapijskih koktela koje će vam preporučiti vaš terapeut, prema tipu i starosti kože, kao i njenim potrebama.

Hijaluronski fileri

Ultimativna želja svake negovane žene je elastična, jedra koža, izvanrednog tonusa. Ovaj rezultat možete postići kombinacijom odgovarajuće nege pravilno odabranim preparatima za kućnu upotrebu i tretmanima koji su pažljivo određeni upravo za vas. Jedini način da vašoj koži vratite hijaluron koji se posebno razlaže i gubi nakon tridesete godine života, a da efekti budu što brže vidljivi u jedrini i poravnanju bora, jeste da hijaluron bude unet u kožu vašeg lica i vrata injekcionom metodom, ne menjajući pri tom fizionomiju vašeg lica. Svrha primene ovog hijaluronskog filera je isključivo hidratacija, poboljšanje čvrstine kože i njena elastičnost, što svakako povoljno utiče na prisutne sitne bore koje se gube. Tretman je naročito preporučljiv osobama koje ne žele botoks, a prisutne bore na čelu i oko očiju uspešno se ublažavaju ovim hijaluronom za hidrataciju kože.

PRP

Teret nagomilanih poslova i obaveza prvo se oslikava na našem licu

PRP (Platelet Reach Plasma) je idealan tretman namenjen osobama sklonim alergijama, osobama koje imaju holistički pristup životu, pa zbog toga ne žele da u svoju kožu unose strane supstance (botoks, hijaluronski fileri, mezoterapijski kokteli…). PRP ili biostimulacija krvnom plazmom je tretman kojim se regenerativni resursi sopstvenog organizma koriste u cilju poboljšanja kvaliteta i regeneracije kože. Još jedan u nizu tretmana koji će vašu kožu učiniti blistavijom i lepšom.

Botoks

Najradikalniji, oni koji žele invazivnije metode uklanjanja umora, odlučuju se za botoks

I za one najradikalnije, koji žele invazivnije metode uklanjanja umora – botoks! Statičke i dinamičke bore na čelu i uglovima oka, zaista čine lice i pogled umornijim. Botoks otvara ugao oka, vaš pogled čini svežijim i odmornijim, bore mrštilice na čelu trenutno nestaju… Ovo su uglavnom rečenice koje opisuju efekte primene botoksa u estetskoj medicini.

Predložili smo najpopularnije estetske tretmane za brzo postizanje sjaja i podizanje tonusa kože. Njihovi efekti su različiti – u zavisnosti od izbora metode kao i od pojedinačnih želja i prohteva.

Za one tradicionalne, koji s ponosom žele da nose svoje bore, dobra krema i serumi koji po mogućstvu imaju malo glitera u sebi, daće efekte sjajnije i lepše kože, i polako uklanjati tragove pretprazničnog umora.