Žene koje se ne zaboravljaju

Nezaboravne kraljice stila znaju da okupiraju svu pažnju, da budu dame i kada ostavljaju, i kada su ostavljene, što ih sve čini neodoljivima

Prijatan izgled uvek je bio na ceni, ali nisu sve lepotice nezaboravne, čak ni u Holivudu, niti su nezaboravne žene uvek lepotice.

Šta ženu čini nezaboravnom? Harizma, energičnost, nezavisnost, altruizam, iskrenost koju cene partneri i prijatelji, kao i kajanje bivših što su izvan te aure.

Lavica za dvoje

Zauvek pamtimo energične, pozitivne i ljubazne osobe, bilo da je reč o dogovoru za sastanak ili kupovini sladoleda. Setimo se samo kako nas je svojevremeno razoružao široki osmeh Džulije Roberts, stavljajući je u red nezaboravnih glumica.

Nezavisan i snažan duh je kvalitet koji se ne zaboravlja. Reč je o osobi koja se nikada ne predaje. Partneri i prijatelji znaju to da cene, dok bivši razmišljaju zašto nisu ostali sa lavicom koja je jaka za dvoje. Žena koja ide za svojim snovima – uvek je atraktivna.

Intelektualno i emocionalno zrela žena veoma je privlačna partnerka za ceo život. Ako dođe do razlaza, partner će se dugo sećati njenih mudrosti

Dobra, velikodušna duša, spremna da pomogne nemoćnima, ne sreće se svakog dana. Ona ima posebno mesto u srcu partnera i prijatelja, jer daje više nego što dobija. Ko propusti ovu retku priliku – kajaće se, jer je svakome nekada potreban navijač i podrška iz petnih žila.

Gracioznost nije samo ukras

Iskrene žene su harizmatične, veruju u integritet i drže do poverenja, ali često ostanu same, iako ih upravo ova osobina čini najpoželjnijim partnerkama i prijateljicama. Život nije uvek fer, pa sećanje na njih, zbog upozorenja na eventualnu opasnost ili greške, nekada traje do kraja života.

Uporne žene, bez obzira na sve prepreke, pa možda i protivnike, ostaju verne sebi i zacrtanom cilju. Njihovi poduhvati nekada su za poštovanje, drugi put su povod za pošalice, ali istrajnost ih svakako čini vrednim pamćenja.

Intelektualno i emocionalno zrela žena veoma je privlačna kao partnerka za ceo život. Ako dođe do razlaza, partner će se dugo sećati njenih mudrosti, naročito ako su bile začinjene humorom.

Nisu sve lepotice nezaboravne, čak ni u Holivudu, niti su nezaboravne žene uvek lepotice

Gracioznost nije samo ukras. Mnoge nezaboravne žene osvojile su partnere i svet upravo zahvaljujući urodjenoj eleganciji. One znaju kako da se ponašaju i na zabavi i na poslovnom sastanku, da budu vesele, ali i ozbiljne kada je reč o važnim pitanjima.

Mogu da se snađu u svim situacijama, prema svima se odnose s poštovanjem i znaju kako da ga zadobiju. Nije im problem da govore o bilo kojoj temi ili da pričaju viceve. Nezaboravne kraljice stila znaju da okupiraju svu pažnju, da budu dame i kada ostavljaju, i kada su ostavljene, što ih sve čini neodoljivima za ceo svet.