ALHEMIČARKA : kako da čujete svoje telo

ALHEMIČARKA – Kako da čujete svoje telo

Nauka se spojila sa duhovnošću i dokazala da smo energija, da vibriramo i da je naše polje mnogo šire od granica našeg fizičkog tela. Tu energiju u pokretu predstavljaju pre svega naše emocije.

 
 „Ukoliko želite da pronađete
tajne univerzuma, razmišljajte u
pojmovima energija, frekvencija i
vibracija”,

Nikola Tesla


Energija se ne može uništiti, već samo alhemizovati – pretvarati iz jednog oblika u drugi!

ALHEMIČARKA : kako da čujete svoje telo

Da li ste znale da emocije vibriraju na određenim talasnim dužinama, na određenim frekvencijama i da ste zapravo pokretni prijemnik i predajnik 24/7? To što nemamo specijalno čulo pomoću koga bi talase mogle da vidimo, ne znači da talasi ne postoje, baš kao i to što ne vidimo radio-talase naše omiljene stanice, ne znači da ne čujemo muziku sa nje. Nauka se napokon spojila sa duhovnošću i dokazala da smo energija, da vibriramo i da je naše polje mnogo šire od granica našeg fizičkog tela. Tu energiju u pokretu predstavljaju pre svega naše emocije (E=Emotion=energy in motion), kako one svesne tako i one nesvesne, nekada „duboko” potisnute zbog nečega, nekoga… u naše telo.

ALHEMIČARKA : kako da čujete svoje telo

I zato, umesto pitanja „Kako ste danas?”, upitaću vas „Sa čime rezonirate danas?” Zakon rezonance dokazuje da ne možemo rezonirati sa nečim što nije u nama, bilo na svesnom ili nesvesnom nivou. Bukvalno prevedeno, to znači da upravo SVE okolnosti i ljude privlačimo svojom vibracijom. Zato je važno da svesnu pažnju prebacimo na naše telo, počnemo da osećamo sopstvenu energiju (čitaj – malo utišamo misli) i prihvatimo odgovornost da je moguće da same iskreiramo svoj život i vibraciju koju želimo. Da, potpuno smo odgovorne za sve što nam se dešava – za one divne stvari, kao i za one manje divne – mi smo te koje privlačimo i odbijamo, koje harmonizujemo ili naelektrišemo, koje rastapamo ili koagulišemo. Mi smo alhemičarke, kvantne fizičarke posebnog vremena u kome živimo!

Novi jezik

Mi smo alhemičarke, kvantne fizičarke posebnog vremena u kome živimo! 

Pored metaforičnog „pretvaranja olova u zlato”, alhemija u svojoj suštini podrazumeva rastvaranje i otpuštanje svih energetskih stanja koja nisu za naše najviše dobro i ponovnu koagulaciju i sintetisanje onih vrlina i sposobnosti koje podižu i „ozdravljuju” ceo naš sistem. Energija se ne može uništiti, već samo alhemizovati – pretvarati iz jednog oblika u drugi! Kako bi u tome bile spretne, potrebno je da naučimo jedan potpuno novi jezik. To je „energetski jezik”, jezik ženskog principa – naših suptilnih osećaja, zvuka, glasa, ritma, disanja, boja i slika, pomoću koga možemo da harmonizujemo našu energiju! Ne zaboravite – energija ne prepoznaje ŠTA, već samo KAKO! Energiju ne zanima ko je kriv, već koja je vibracija u pitanju i da li se talasi slažu, rezonuju i povećavaju vašu vibraciju ili vas grče i kontrahuju.

Pozivam vas od srca da izučavamo nova „energetska slova” i kao visoko osvešćene žene iz sopstvenog centra širimo „zdrave” vibracije! Jer baš kao i u knjizi Alhemičar – blago se ne nalazi tamo negde, već upravo u nama! Vredi ga otkriti, zar ne?

Grlim vas glasom!