bred pit – ono što uradimo posle greške definiše nas kao osobu

Bred Pit – potez posle greške definiše nas kao osobu

Troje mlađe dece provelo je sa ocem njegov rođendan, a posetiće ga i za Božić. Troje starije dece još se ljuti zbog događaja koji su doveli do raspada porodice

Svojevremeno proglašen najseksipilnijim holivudskim glumcem, Bred Pit je svoj 56. rođendan obeležio bez glamurozne proslave, suočavajući se sa sopstvenom odgovornošću za incidente u porodici. Već šest meseci ne pije alkohol, u čemu mu je pomogla terapija. „Raspad porodice je stvar koja ti otvori oči. Morao sam da shvatim sopstvenu krivicu i da vidim šta mogu da popravim”, rekao je u intervjuu za NPR. Terapija mu je takođe pomogla da shvati kako suočavanje sa krivicom ne sme da ga blokira, što se ljudima često dešava. „Ono što uradimo posle greške je ono što nas definiše kao osobu”, tvrdi Bred Pit.

Već šest meseci ne pije alkohol, u čemu mu je pomogla terapija

© Tinseltown / Shutterstock.com

Glumac priznaje da je pio mnogo i svakog dana. „Pio sam profesionalno”, kaže. Posle razvoda od Anđeline Džoli i borbe za starateljstvo nad decom (troje usvojene i troje njihove), Bred Pit se suočava sa ljutnjom starije, usvojene dece, s kojima je imao ozbiljne sukobe u vreme dok je pio. Oni su u tinejdžerskom uzrastu i nisu mu oprostili, zbog čega nisu došli ni na njegov rođendan.

Životna i porodična kriza donela je slavnom glumcu i preispitivanje odnosa prema radu. Manje će glumiti, a više će se baviti produkcijom, jer „uživa u radu iza kamere”, kako je izjavio za GQ Australia. „To je igra za mlade ljude”, rekao je on i zaključio da će pustiti stvari „da se odvijaju prirodno”.

U godini preispitivanja Bred Pit je odigrao značajne uloge u filmovima Ad Astra i Bilo jednom u Holivudu

© The World in HDR / Shutterstock.com

Ipak, u godini preispitivanja Bred Pit je odigrao značajne uloge u filmovima Ad Astra i Bilo jednom u Holivudu i dobio dve nominacije za 2020: nominovan je za Zlatni globus i za SAG, najprestižniju nagradu za producente. Naime, Bred Pit sa Džeremijem Klajnerom i Dede Gardnerom ima producentsku kuću simboličnog imena Plan B.