Zaljubljen par.

Vodolija ljubavni horoskop – Vodolija i slaganje horoskopskog znaka Vodolije sa drugim znacima

Saznajte sve o ljubavnom horoskopu za horoskopski znak Vodolija, kao i kako se Vodolija slaže sa drugim horoskopskim znacima u ljubavi, seksu i braku.

Pročitajte kako se slažu Vodolija i Ovan, Vodolija i Bik, Vodolija i Blizanci, Vodolija i Rak…i otkrijte kakva je vaša kombinacija.

Horoskopski znak Vodolija

Osobe u ovom znaku su inteligentne, intuitivne, često nekonformisti, zaljubljene u opasnost i sve što ona donosi. Smelo i bez predrasuda koračaju kroz život. Imaju veliku potrebu za stabilnošću i sigurnošću. Vode buran život.

Njihova osnovna osobina je da ceo svet treba njima da se prilagodi, a ne one svetu. Osobe su koje ne prihvataju podređeni položaj i lična sloboda im je važna iznad svega. Umeju da budu veliki individualisti. Strastvene su i ljubavi daju veliki značaj u životu. Osećanja su im prefinjena i suptilna. To su buntovnici nemirnog duha.

Često ni sami nisu svesni kakvu će reakciju imati u određenoj situaciji. Zajednička crta i muškim i ženskim predstavnicima znaka je da su prilično mentalno jaki, iznad svega uporni i istrajni.

Muškarci Vodolije ljubavni horoskop

Muškarac Vodolija je originalan i ekscentričan, poželjan u ženskom društvu. Sklon je slobodnim vezama. Njemu treba žena koja ga razume. Emotivan je, iskren, human, savremen. Ume da prasne naglo.

U dobrom društvu je spontan i intiman.

Voli da sve što mu se događa se dešava na topao prijateljski način. Poseduje veliku snagu volje i upornosti. U braku ponekad ume da bude mlak ili često bezličan. Nekad okleva da stupi u brak, ali kad nađe odgovarajuću partnerku to je za ceo život.

Muškarac Vodolija je ljubomoran, sujetan i često partnerku čuva samo za sebe. Maštovit je i originalan, ume da traži od žene nemoguće. Ponekad zna da bude nezajažljiv i da vodi više računa pri odabiru partnerke. Žena pored njega često doživljava veliko seksualno zadovoljstvo. Spreman je da oprosti ponekad ženi koja ga je prevarila.

Na nebu se vidi sazvežđe vodolija.

Žene Vodolije ljubavni horoskop

Žena Vodolija je nesvakidašnja i nekonvencionalna. Stalo joj je do potpune slobode i nezavisnosti. Svesna je, maštovita i voli da se druži. Ume spontano da koketira, bez predrasuda.

Svojom ljupkošću ona lako osvaja, ne podnosi monotoniju i traži mnogo u vezi, ali i daje. Strastvena je i zna da se žrtvuje za partnera. Ume da se provodi u životu, ali i u seksu. Sklona je eksperimentisanju u seksualnom smislu. Krasi je buran temperament.

Ona je uvek ispred vremena, nema predrasuda, te je često neshvaćena od okoline. Privlači suprotni pol i samo isključivo jak muškarac može da je osvoji. Celo njeno telo je njena erogena zona. Zna da bude dobar drug partneru koga ona izabere.

Žena Vodolija snažno privlači suprotni pol jer ima nešto posebno što karakteriše njenu originalnu ličnost. Do raskida dolazi ukoliko postoji razmimoilaženje u mišljenjima. Sa partnerom voli da bude jednaka u svim aspektima života. Prezire monotoniju i dosadu u vezi ili neinspirativnog partnera. U braku zna da bude vrlo verna i odana. Dama je koja ide na sve ili ništa.

Vodolija je stvorena za prijateljstvo i ljubav, često nezavisna u seksu. Ljubavni horoskop Vodolije karakteriše kao znake rođene za eksperimentisanje. Određeni pripadnici oba pola mogu da iskazuju sklonost prema grupnom seksu, raznim vrstama egzibicionizma, perverzija ili da ponekad pokazuju znake biseksualnosti.

Ljubavni horoskop za kombinacije Vodolije sa drugim znacima

Najbolji partneri za Vodolije su njihovi vazdušni znaci, a zatim vatreni.

Vodolija i Ovan

Oni su srodnog duha, često spremi na veliku zabavu. Dobro slaganje i usaglašenost na više životnih polja. Vodolije vole strastvenost Ovnova. Oba znaka pokazuju jaku originalnost i temperament.

Vodolija i Bik

Karakteriše ih velika različitost, Bikovi teško mogu da shvate toliku individualnost i originalnost Vodolije. Može da bude sukobljavanja oko imovine. Bik voli sigurnost, a Vodolija može da pokazuje znake nestalnosti u određenim trenucima.

Na stolu je kafa , površina pene na kafi je ukrašena linujama od kakakos koje predstavljaju dijagram za znak vodolije, 2 paralelne zig-zag linije, a pored stola je buket ruža.

Vodolija i Blizanci

Blizanci su nestabilni, ali Vodolije mnogo mogu da nauče od njih. Srodni su u astrološkom smislu. Intrigantni su u seksu. Blizanci inspirišu seksualnost Vodolija.

Vodolija i Rak

Rakovi često umeju da gnjave Vodolije. Postoji sukob ciljeva. Vodolijama može da bude monotono i dosadno u vezi.

Vodolija i Lav

Lavovi su Vodolijama vrlo harmonični. Postoji obostrano obožavanje kao i slaganje temperamenata.

Vodolija i Devica

Slaganje u kome ima tako malo zajedničkog.

Vodolija voli slobodu, a Device ponekad gube meru pri kontroli partnera.

Vodolija i Vaga

Vage znaju da pruže snažnu seksualnu stimulaciju Vodolijama. Vaga je odličan ljubavnik Vodolijama i mogu da budu veoma skladan par.

Vodolija i Škorpija

Veza koju karakterišu različiti ciljevi. Popuno oprečni karakteri koji teško iznalaze zajednička rešenja ili kompromise.

Vodolija i Strelac

Muškarci Strelčevi mogu da budu sjajni partneri Vodolijama. Oba znaka su bez predrasuda u seksu. Odgovaraju jedno drugom u vezi.

Vodolija i Jarac

Vodolija i Jarac u ljubavi se retko sreću kao uspešna kombinacija. Mogu da uđu u vezu u krajnjoj nuždi.

Vodolija i Vodolija

Veza između njih često može da ukazuje na srećan zajednički život ukoliko obe strane znaju šta žele.

Vodolija i Ribe

Muškarcima Vodolijama ukoliko imaju potrebu za romantikom mogu da odgovaraju neharmonične Ribe. Ovo je veza koju karakterišu neispunjeni snovi.