Trend mlečnog manikira za sofisticiran letnji izgled

Mlečni tonovi blago bež ili roze mogu biti mat, sjajni ili sedefasti, ali osnovni nanos je mlečni ton, bez sedefa. Lepe su i kombinacije mat i sjajnih lakova u istoj nijansi

Mlečni manikir je već neko vreme u modi. Kad je urađen sa ukusom, izgleda sofisticirano, diskretno i svedeno.

Mlečni tonovi blago bež ili roze mogu biti mat, sjajni ili sedefasti, ali osnovni nanos je mlečni ton, bez sedefa. Lepe su i kombinacije mat i sjajnih lakova u istoj nijansi.

Boje su hladne, ali ipak, sa dodatkom sitnih i interesantnih dezena, nokti nikako ne izgledaju dosadno

Ako se odlučite za više ili manje iscrtanih dezena na noktima, za diskretne tanke linije možete odabrati zlatnu. Na vama je da li ćete se odlučiti za čist grafički dezen ili iscrtavanje nekih motiva na svim noktima ili samo na nekima.

U zavisnosti od vaše spretnosti i kreativnosti, ili dogovora sa manikirkom, dezeni mogu biti jednostavni ili komplikovanji. Za diskretne dezene možete isprobati i belu mat boju, a kad želite kontrastniji i vidljiviji dezen i jasnije linije, tanka crna crta je pravi pogodak.

Uz dodavanje boje, u dezene dodajete živahnost relativno hladnom izgledu. Posebno mi se dopada kad se doda samo jedna boja. Toplim bojama, kao što je na primer iscrtavanje roze dezena u tačkama pastelne nijanse, koje su kao slučajno raspoređene po noktima, dobijamo sasvim novi utisak – mnogo vedriji i razigraniji mlečni manikir, ali sa dozom mladalačke živahnosti.

Uz dodavanje boje, u dezene dodajete živahnost relativno hladnom izgledu

Dodavanjem sitnih detalja zelene ili plave, u zavisnosti od iscrtanih detalja, ponovo postižemo drugačiji efekat.

Boje su hladne, ali ipak, sa dodatkom sitnih i interesantnih dezena, nokti nikako ne izgledaju dosadno. Mlečni manikir tako može imati više varijanti. Činjenica da na čistoj mlečno bež površini možemo kreirati toliko raznovrsnih priča, definitivno nas privlači da je isprobamo.