Sa srećom na ti – u novu 2020. godinu

Ne mogu da se setim kada mi je bilo draže da kažem: To sam ja, drago mi je što smo se upoznale!

Jer, tim koji pravi portal TO SAM JA sada ima jasnu potvrdu da je sadržaj i odabrani pristup temama posvećenim ženama u zrelom dobu našao put do čitateljki.

Priredile ste nam veliku i prijateljsku dobrodošlicu.

Namera je bila da otvorimo jedno zapostavljeno, a važno medijsko polje. Mogli smo samo da pretpostavljamo kakvo interesovanje će probuditi novi medijski poduhvat i koliko ste zainteresovane da pričamo o svemu što čini lepim i zahtevnim kompleksni, bogati život u pedesetim. Odgovorile ste nam sasvim jasno – o, da! Nema većeg zadovoljstva za autore i urednika nego kada dobiju potvrdu da je uspeo da zainteresuje čitateljke koje su se prepoznale, jer ih dodiruju pokrenute teme. Iz komentara, poruka i selfija koje ste bile spremne i da podelite na našim stranicama na društvenim mrežama, vidimo da smo se dobro razumeli.

Obradovali su nas vaši selfiji, zato što ste htele da ih podelite i da pokažete kako su pedesete danas za ženu moćnije, lepše i raskošnije nego ikada pre.

Svako životno doba zaslužuje verno i stručno medijsko ogledalo, nema razloga da pedesete budu izuzetak. U svetu to više nije tako, a nije ni u Srbiji! Hvala što sada o tome s pravom govorimo.

U ime tima TO SAM JA obećavam da će se naše razumevanje nastaviti, jer to je ono čemu mediji služe, pa tako i portal na kome smo zajedno sa srećom na ti.

Srećni praznici!