Momak i devojka zagrljeni.

Ribe ljubavni horoskop – slaganje Riba sa drugim znacima

Saznajte sve o ljubavnom horoskopu za horoskopski znak Ribe, kao i kako se Ribe slažu sa drugim horoskopskim znacima u ljubavi, seksu i braku.

Pročitajte kako se slažu Ribe i Ovan, Ribe i Bik, Ribe i Blizanci, Ribe i Rak… i otkrijte kakva je vaša kombinacija.

Horoskopski znak Ribe u ljubavi

Ribe su znak koji zatvara zodijački krug. Veoma su osetljive, blage i plemenite u ljubavnim odnosima. Često sanjaju otvorenih očiju, spremne da se u svakom trenutku prilagode ambijentu.

Pripadnici ovog znaka često se eksponiraju, izgledaju samouvereno, a u stvari su stidljivi. Volja je podređena osećanjima, a intelekt jakim emocijama. Prepuštaju se osećanjima, ali može se desiti da imaju više loših emotivnih iskustava. Vole spontanost i neposrednost. Karakteriše ih jaka intuicija i volja da se prepuste mašti. Vladaju svetom tajni, misterija i iluzija.

Mogu da budu skromne i povučene, vole da pate i saosećaju. Ribe poseduju karakter pun suprotnosti. Vole misteriozno, te nekada mogu da se upuste u tajne i paralelne odnose. Potrebno je da se čuvaju hirova i egzibicionizma u seksualnim odnosima. U mladosti su Ribe verne i odane kada su zaljubljene, a kasnije su verne samo ako vole partnera.

Ribe su osobe koje se predano, do krajnjih granica prepuštaju svemu što vole. Drugi ljudi ne razumeju njihovu komplikovanu i složenu prirodu.

Muškarci Ribe ljubavni horoskop

Muškarci Ribe su uvek nežni i zavodljivi, muževni i šarmantni. Lako ih je prepoznati po sanjalačkom pogledu. Znaju da padnu u depresivna stanja; tada očekuju da će drugi ugađati njihovim hirovima.

Muškarac Riba ume da bude egocentričan, ali dobrog srca. Kao muž, voli svoju ženu kao retko koji muškarac.

Više je boem nego domaćin u kući. Teško se suočava sa realnošću. Desi se da mu nedostaje snaga i stabilnost. Osetljiv je i inteligentan, ali ume da bude vrlo sebičan. Privlačan je, ali izbegava da otvoreno ispolji svoja duševna stanja. Teško ga je razumeti i voleti. Voli da sanja o ljubavi više nego da je doživi.

Može da bude iskompleksiran nekim događajem iz detinjstva. Udaja za ovog muškarca nosi dozu rizika. Kada je u pitanju ljubavni horoskop, Ribe muškog pola se uglavnom opisuju kao veoma potentne, i kao osobe koje imaju duboku želju da zadovolje svoju seksualnost. Dešava se da muškarac Riba u ljubavi bude jako poročan u seksualnom smislu, a sklon i korišćenju opijata.

Žene Ribe ljubavni horoskop

Žena Riba u ljubavi je maštovita, ekstravagantna i može biti preosetljiva u potrazi za idealom ljubavi. Ume da prašta i pati.

U ljubavi je posvećena i romantična. Najsrećnija je kada uspe sve sama da ostvari. Nežna je i strastvena, ali i tvrdoglava. Poseduje veliku sklonost ka sanjarenju i mašti. Ume da bude dobra ljubavnica koja iskreno i duboko voli. Oseća veliku potrebu da bude voljena.

To je žena koja mnogo voli decu. Ukoliko nađe pravog muškarca – iskrena je i posvećena do krajnjih granica. Ona ne može bez ljubavi. Ume da pati i tuguje. Dešava se da u kasnijim godinama ima kvalitetniji i sadržajniji ljubavni odnos sa partnerom. U seksu je maštovita i zna da se prepušta. Disciplinovana je ukoliko to situacija zahteva. Lepa je, šarmantna i originalna.

Spremna je da se prilično žrtvuje za ideale. Kod nje je seksualnost vrlo naglašena ukoliko je zainteresovana za partnera.

Ljubavni horoskop – Ribe u kombinaciji sa drugim znacima

Oba pripadnika ovog znaka cene ljubav i seksualnost.

Najviše im odgovaraju vodeni znaci Rakovi i Škorpije, a dobro se slažu i sa zemljanim znacima, ostali znaci su im disharmonični.

Ribe i Ovan

Ribe su čulne i njihov odnos često može da bude iznad kriterijuma koje imaju pripadnici drugih znakova. Ali to se ne odnosi i na Ovnove, koji su od njih jači. U njihovoj vezi ima i patnje i suza.

Ribe i Bik

Muškarci Bikovi mogu da budu idealni muževi ženama Ribama. Žene Bikovi burno reaguju na seks sa muškarcima Ribama. Bikovi znaju da pritiskaju Ribe svojom ljubomorom ili posesivnošću.

Ribe i Blizanci

Ovaj odnos mogu da karakterišu svađe i razlike u pogledu na stvarnost. Ribe često Blizance smatraju znakom koji nije dovoljno posvećen u vezi.

Ribe i Rak

Rakovi su čulni i emotivni, vrlo slični Ribama. Pružaju im sigurnost, pod uslovom da nisu skloni prigovaranjima. Kombinacija koja garantuje dobro slaganje.

Ribe i Lav

Ovo je kombinacija u kojoj je previše izražena potreba za žrtvovanjem. Odnos je bolji ukoliko Lav vodi u vezi. Ovaj odnos obećava strasne trenutke.

Ribe i Device

Device su harmonične sa Ribama iako seksualno nisu mnogo kompatibilne sa apetitima senzualnih Riba. Slaganje je zadovoljavajuće.

Ribe i Vage

Ovo je kombinacija sa dosta patnje i napetosti. Vaga često ne razume dvojnost i prilagodljivost ovog znaka.

Zaljubljeni par pravi srce od prstiju na ruci.

Ribe i Škorpije

Škorpije su dijametralno suprotne Ribama, ali su kao stvorene za njih. Često je to ljubav na prvi pogled. Žene Škorpije su odlične partnerke muškarcima rođenim u znaku Ribe.

Ribe i Strelčevi

Ovo je kombinacija u kojoj svako od partnera zastupa lične interese. I jedan i drugi znak sklon je preterivanju.

Ribe i Jarac

Jarčevi su harmonični sa Ribama, ali u seksualnosti im deluju hladno i nepristupačno. Jarac je ipak znak koji je stabilniji i kao takav može da pruži sigurnost i zaštitu.

Ribe i Vodolije

Ovo je kombinacija u kojoj često dolazi do neispunjenja želja.

Ribe i Ribe

Ovo je spoj koji može da ostvari srećan i spokojan porodični život. Sposobni su da podržavaju ličnu maštovitost i osećajnost.