Z

Radosna duga

Osećam se voljeno, mlado, zdravo, cela, dovoljna, zadovoljna. Volim, malo zavidim (samo ponekad), osećam se radosno, nikad bolje, laka kao pero, duša od čoveka

Da li imamo snage za svakodnevni život? Baš svako jutro da ustanemo i čekamo dan? Pijem rano zeleni čaj, dve šolje, pa tek onda kafu. Mesecima se budim pet puta tokom noći, tako da u 7 već znam i vesti i vremensku prognozu…

Verovatno sve radim pogrešno. Ne doručkujem nikada, nisam gladna ujutru. Gladna sam u 12 i u 17 sati.

Ni u jednu teoriju zdravog života da se uklopim, ali osećam se jako dobro. Obećala, odlučila, poručila.

Osećam se voljeno, mlado, zdravo, cela, dovoljna, zadovoljna. Volim, malo zavidim (samo ponekad), osećam se radosno, nikad bolje, laka kao pero, duša od čoveka. Nemam celulit, koža mi je sjajna.

Sreća raste kao cveće u proleće, kao uši zecu.

Počelo je sumiranje godine. Ja lično, od trnja do zvezda pa nazad, tri puta. U život mi se vratila davno izgubljena drugarica, pa uživam.

Počelo je sumiranje godine. Ja lično, od trnja do zveza pa nazad, tri puta

Frizuru mi je namestio naš Mister X i na moju opasku da izgledam kao druga žena potpuno, rekao: „Maco, ti si uvek prva žena i zauvek jedinstvena.” Mislim, jasno vam je odakle ovaj delirijum raspoloženja, ova radosna duga osećanja sjajnih.

Ne može nam nikakva loša informacija ništa. Borimo se dobrim osećanjima. Ogrnimo se plaštom lepih sećanja od kojih postajemo nevidljivi za zlo.

Kao što je Sv. Luka poznavao Bogorodicu i slikao ikone sa njenim likom, želim nam da upoznamo sebe i u svojim srcima slikamo ikone. Svako nek izabere koga će.

Sveti Luka, Bogom izabrani, majkom Božijom blagosloveni, apostole naš, pomozi i nama.

Mesim kolač sa ćerkom Olgom. Deca nose u crkvu, ovog puta da se prave važni kakav nam je kolač.

Sad mi već ozbiljno nedostaješ, pa slušam Summertime sadness i dosađujem ti beskrajno.