Ogledalo

Mesec iza nas bio je uzbudljiv u traženju načina da vašoj pažnji preporučimo teme vredne i vašeg i našeg vremena – one koje mogu da nam pomognu da budemo zdrave, zadovoljne, informisane, svesne novih shvatanja zrelog doba, u svetu koji se menja brzinom interneta. Uostalom, ovakav pristup nije okosnica samo našeg portala, on je vodilja i u različitim, značajnim naučnim oblastima.

Po prirodi stvari, upravo ta stručna, nova saznanja inspirativna su i za nas koji želimo da ih podelimo sa vama. Da su i vama od značaja, uveravaju nas vaše reakcije na društvenim mrežama, a vaša radoznalost dodatno nas motiviše. Nadam se da smo postigli i onu vrstu bliskosti i poverenja, naročito važnih u zrelom dobu, kada već svaka od nas ima i svoju stvarnu „žensku mrežu” kao oslonac.

Koliko je tek uzbudljivo kada popularna glumica Aleksandra Janković, naša gošća i intervju meseca januara, iskreno, duhovito i nadahnuto govori o svom životu, radu, novom projektu i o svojim godinama. Zahvalni smo joj na tom raskošnom refleksu u ogledalu u kome punim sjajem blistaju lepota i mudrost jedne izuzetne žene na vrhuncu umetničke i životne zrelosti.

Velika je privilegija i to što u njemu svaka od nas može da se pogleda.