Numeroskop za 2024.

Numeroskop za 2024. godinu

U numeroskopu za 2024. saznajte kako za vaš broj izgleda godina pred vama. Ako još niste izračunali koji je vaš broj, to ćete lako učiniti preko našeg numerološkog kalkulatora.

Lični broj jedan

Jedinice će ovu godinu dočekati u donošenju novih, ispravnih odluka. Završiće se jedan veliki ciklus i mnoge stvari će doći na svoje mesto. U aprilu će mnoge jedinice biti pred raznim izazovima, kao i pred ispitivanjem ličnih granica. Maj i jun će mnogima da donese lepe trenutke u ljubavi. Avgust je mesec kada bi trebalo da obratite pažnju na nepotrebna trošenja i da spremni sačekate jesen.

Lični broj dva

Godina će početi nekim novim planovima. Bićete zadovoljni ukoliko ste započeli nove poslove. April je mesec prolazne stagnacije ili vraćanja bivših ljubavi u vaš život. Razmislite na tu temu jer pomirenje neće dugo trajati. Mesec vaših ličnih uspeha je mart, a lepih trenutaka jun. Sve što budete započeli tokom oktobra imaće uzlaznu putanju.

Lični broj tri

Ovo je godina u kojoj neće biti uticaja na događaje. Februar je mesec otežanih okolnosti koje ćete uspeti da prevaziđete ukoliko budete dovoljno disciplinovani. Vreme je da započnete neke nove aktivnosti koje će vam tokom godine doneti rezultat. U maju se čuvajte impulsivnih reakcija ili obratite pažnju na odnose sa nekim osobama. Novac će pristizati, ali periodično.

Lični broj četiri

Ovo je godina srećnih okolnosti i događaja sa zadovoljavajućim ishodom. Januar je mesec troškova za vas. Mart donosi nešto lepo na ljubavnom planu, što će se nastaviti i tokom leta. Budite istrajni u svojim željama i ne dozvolite da se neraščišćeni događaji iz septembra ispreče planovima koje ste zacrtali.

Lični broj pet

Za neke od vas ovo će biti prilično naporna godina. Bićete suočeni sa mnogim izazovnim stvarima. Tokom februara i marta izbegavajte ulazak u teške razgovore ili komunikaciju sa ljudima takvog karaktera. Neki od vas mogu da se suoče sa emotivnim nerazumevanjem ili da konačno shvate da je vreme da sreću pronađu na nekom drugom mestu. Imaćete čemu da se radujete tokom decembra.

Lični broj šest

Šestice će ove godine sklopiti mnogo novih poznanstava i upoznati mnogo zanimljivih ljudi. Ovu godinu obeležiće velika želja za putovanjima. Tokom januara vas očekuje jedno takvo putovanje. Februar je mesec iznenađenja. Sve planove ostavite za jul jer će vas tada pratiti sreća na svakom koraku. U septembru ponovo prihvatite kraći put bez razmišljanja.

Lični broj sedam

Sedmice će u ovoj godini rešavati svoje emotivne odnose. Ukoliko ste sami, desiće vam se nova ljubav. Početak veze biće neočekivan i turbulentan. Ostavićete dobar utisak. Poslovne situacije biće aktuelne tokom prva tri meseca godine. Idite malim koracima i imaćete bolje rezultate. U septembru se savetuje oprez, postoji mogućnost donošenja brzopletih odluka.

Lični broj osam

Sam početak godine može da donese trenutke napetosti ili prolazne nervoze. Svedite troškove na minimum tokom prva dva meseca godine. Maj je mesec putovanja, a jun mesec emotivnih odnosa. Sve odluke donosite u drugoj polovini godine. Tokom avgusta može da dođe do razlaza ili nerazumevanja sa osobama iz okruženja. Ne trošite vreme na ljude koji to ne zaslužuju. Bolji novčani period počinje od aprila.

Lični broj devet

Pred vama je izazovan period sa mnogo zalaganja i truda. Energija će vam biti na zavidnom nivou kada su u pitanju novi poslovi. Tražiće se vaše maksimalno angažovanje. Finansije će se popraviti ulaskom u ovu godinu. Ukoliko ste u potrazi za novim poslovima, od februara se maksimalno posvetite toj problematici. Jul je mesec ljubavi kada ćete moći da se prepustite ličnim željama. Velike stvari se dešavaju kada to najmanje očekujete.