Z

Nikada se neće vratiti staro

Duva vetar jako, pa me podseća na film Čokolada. Šta nam nosi? Staru ljubav, novu energiju, žal za letom

Najlepši ljudi su melezi. Najuzbudljiviji gradovi su oni koji vekovima svedoče razvoju različitih kultura.

Čak i Indija, koja je sama po sebi milion kultura, ističe Tadž Mahal kao svoj veliki doprinos svetskoj kulturi, a gradio ga je mongolski car svojoj pokojnoj ženi Mongolki. Indijci i danas ne znaju da izgovore mongolski, pa ga zovu mogulski car.

Nema života do vihora koji te nosi, sudara energija, sudbine u koju toliko čvrsto verujemo.

Duva vetar jako, pa me podseća na film Čokolada. Šta nam nosi? Staru ljubav, novu energiju, žal za letom. Nikada se neće vratiti staro. Promene su teške. Zato sam ja lakša jedno 2 kg, pa se sekiram da mi se ne pojave bore na licu.

Nema života do vihora koji te nosi, sudara energija, sudbine u koju toliko čvrsto verujemo

Obećala sam svim svecima i svojoj deci da nema sekiracije, osim na temu eventualnih bora. Za ostale brige sam zauzeta do kraja godine. Nemam vremena, u užasnoj sam gužvi, mislim isključivo na tebe.

Niko ne voli tako jako, pogubno, svojeglavo, romantično, punim srcem, strastveno, odlučno, kao moja sestra Milica. Nema prepreke za nju, nema života bez nje.

Smejale smo joj se kad je bila mala, volela je Petra Pana i Dejvida Bouvija. Pakovala se i bežala od kuće u želji da se uda za nekog od njih dvojice.

Odlučna sam da se prepustim toj sili sveprožimajuće čiste ljubavi koja je sama sebi svrha. Traži samo sebe. Sve je jednostavno, nije komplikovano. Nema trgovine. Leptirići u stomaku, kao pre 30 godina.

Indiju volim, sok od kivija sa masalom ne volim.

Danas učim decu da pečemo mlince na plotni, kao moja prabaka u Slavoniji. Kad to savladamo, sve ide lakše.

Slušamo Šabana Bajramovića i slavimo različitosti.