Mirjana Bobić Mojsilović

Neću!

Zvanični mediji diljem sveta već su počeli da objavljuju vesti o novom soju kovida koji je opasniji od prethodnog, a alternativni mediji, međutim, već mesec dana otvoreno upozoravaju one koji su probuđeni ili koji žele da se probude, da vladari sveta spremaju novi lokdaun, a da je sve to zajedno uvod u globalnu diktaturu koja ima za cilj potpuno porobljavanje čovečanstva kako je i predviđeno u agendi 2030.

Svemu, naravno, prethodi masovna i brutalna manipulacija i propaganda. U klovnovskom svetu u kome živimo sve je ionako izvrnuto – dole je gore, levo je desno, crno je belo.

Dok se zvanični mediji upinju iz petnih žila da sakriju logična pitanja o katastrofalnim požarima na Mauiu, u kojima su nekim čudom pošteđena imanja mezimaca globalnih tirana, alternativni mediji i hrabri pojedinci se trude da svetu, uspavanom opijumom televizije, nekako otvore oči.

Svaka logičnost proglašena je teorijom zavere, svaki istinit argument poklopljen je poplavom lažnih vesti i tema koje služe za skretanje pažnje javnosti.

Da li više iko pominje Asanža?

Ime Endrjua Brajbarta, novinara koji je istraživao pedofiliju u vrhu američke piramide, i koji je naprasno umro od srčanog udara pre nekoliko godina, može da se nađe samo u arhivama „teoretičara zavere”.

Živimo u svetu u kome je moguće da se slavni „filantropi” zalažu za eliminaciju tri četvrtine stanovništva, i u kome visokopozicionirana ćerka predsednika svetske vlade ima drskosti da izjavi nešto u stilu – „hteli vi to ili ne, živećete kako mi kažemo”, dok je njen tata već objavio da nećemo imati ništa i da ćemo biti srećni. Brojni doktori, istraživači, naučnici i novinari objavili su hiljade dokaza režirane predstave, ali umesto globalnog vriska dobili smo globalni vic – da je Putin prekinuo pandemiju.

Glumica Džejmi Li Kertis je već počela da nosi masku, voli gospoja da bude spomeničarka. Ljudi u redovima čekaju da budu čipovani kako bi lakše išli u samoposluge. Društvo bez keša, u stvari je samo oplata za totalnu kontrolu, i faktičko ukidanje izbora, jer će Amerika glasati „onlajn”.

Gomila malih namrštenih Kromvela koji se pretvaraju da su veliki i strašni. U stvarnom svetu, ako tako nešto uopšte više postoji, oni su gomila seksualnih degenerika koji plaše decu na koju se lože.

Deca imaju razloga da ih se plaše, ali mi nemamo.

Agenti mraka ne smeju da priđu odeljenju Bez Straha.

Novi svet, takođe se stvara od reči.

Za početak, dovoljno je reći: „Ne!”