Ne postoje pogrešne odluke, već samo rezultati i nove odluke

Uradite ono što želite da stvorite! Počnite da se ponašate kao da vam je to već obećano i mogli biste da počnete to i da doživljavate

Da li ste nekada bili u situacijama u kojima, iako znate šta želite, ipak niste sigurni šta da uradite kako biste ostvarili to što želite?

U situaciji u kojoj se budi osećaj nesigurnosti u telu, iako u glavi imate sliku željenog? Poznato vam je? Iskustvo većine je pokazalo da nas često takva nesigurnost parališe i onda ne radimo ništa. A upravo je DELANJE i odluka koja nas pokreće na to ključan korak u obrtanju energije da radi za, a ne protiv nas!

Što više radite na osvešćivanju svoje energije i korišćenju snage vašeg magneta, to vam postaje jasnije da je nevažno da li će ova radnja ili onaj put na kraju dovesti do uspeha.

Za snagu privlačenja vašeg magneta presudno je da delujete čim osetite šta želite

Kada počinjete da stvarate stvarnost

Predstava o onome što želite da privučete posledica je vašeg delanja. Iznosite svoje želje na „tržište” kako bi „dobavljači” mogli da vam priđu. Kada u sebi proizvedete jasno osetno osećanje kroz akcije koje idu uz vašu želju, onda počinjete da stvarate stvarnost.

Uradite ono što želite da stvorite! Počnite da se ponašate kao da vam je to već obećano i mogli biste da počnete to i da doživljavate. Univerzum obožava da oseti kako delate i reagujete na to. Čak i ako snaga vašeg magneta već deluje sama od sebe, vaše delanje pokreće dodatnu pozitivnu snagu vezanu za odabranu temu:

• Pokazujete sebi i drugima da ste doneli odluku (jasnoća);

• Pokazujete sebi i drugima da u dotičnoj oblasti niste žrtva, već da sami oblikujete svoj život (snaga);

• Pružate sopstvenoj jasnoći uverljivost i tako sve više možete da verujete u sebe i svoju snagu (uverenje);

• Vašim delima, praktično, otvarate vrata kroz koja nešto može da vam priđe. Ponekad kroz takva vrata ne dolazi željeni cilj, već neka osoba koja vam otvara sledeća vrata (kanal).

Nesigurni ste? Ipak delajte!

Mnogi misle da je komplikovano delati iz pozicije nesigurnosti, a zapravo je jednostavno. Kako? Često je dovoljno da se naprave prvi koraci koje biste napravili kada bi to novo došlo sasvim sigurno. Tako ćete u svom magnetu aktivirati sile kojima ćete se kasnije često čuditi.

Na primer, ako tražite nov stan, a nedostaje vam novac da doplatite razliku, ipak tražite. Gledajte oglase i stanove i osetite kako bi bilo kada biste zaista uskoro iznajmili stan

Postanite „odlučilac”. Prvo donesite odluku da li zaista želite da budete otvoreni za novo? Sme li zaista da se desi ono što treba da se desi? Želite li da doživite avanturu koja će se dogoditi u nekoj oblasti vašeg života, ili će obuhvatiti ceo vaš život, kada prestanete jednostavno samo da nastavljate svoju prošlost ?

Ili kada prestanete da na neki način ponavljate priču svojih roditelja, ili možda da budete upravo suprotno od njih? To je sasvim izvesna avantura, zato što ne možete znati šta će se dogoditi. Ali možete sasvim sigurno znati da će to biti nešto novo, inspirativno i živo.

Ako vi ne odlučite, onda se odlučuje o vama

Ako spontano osećate odgovor – to je odlično. Ako ste tip osobe koja mora da razmisli – i to je dobro. Uvek dajte sebi vremena da razmislite i, pre svega, osetite da je dobro. Odgovor na pitanje da li zaista želite da budete otvoreni i dostupni za nove stvari ne dolazi iz vaše glave. On dolazi iz vašeg srca .

Odlučite, jer tako pokrećete svoj život i punite svoj magnet željom za promenom. Ako vi ne odlučite, onda se odlučuje o vama. Čak i kada mislite da u nekoj situaciji niste odlučili, ipak nešto odlučujete – odlučujete da ne uradite ništa.

Nemojte se plašiti „pogrešnih” odluka, jer one ne postoje. Postoje samo odluke i rezultati i nove odluke i neki drugi rezultati… dok god ne dođemo do željenog.

Ono što uvek ističem kao jednu od najvažnijih osnovnih vibracija jeste ZAHVALNOST. I zato, za kojim god većim ciljem da čeznete, pogledajte oko sebe i videćete da to „u malom” već postoji. Usmerite svoju pažnju prema tome i osetite šta osećate u vezi sa tim „malim stvarima” koje čine život. A zatim odlučno tom osećaju dodajte zahvalnost za ono što već imate i vaš magnet će odmah promeniti dejstvo za vaše više… i najviše dobro.

Evo inspirativne melodije koja podstiče na odlučnost i pokret, zatvorite oči, pustite se, i hrabro u akciju!

Grlim vas glasom,

Ana