Moderno odevno muškarac, uklopljene boje sakoa, pantalona i pulovera

Muška moda u 2023- korisni saveti dizajnerke

Eksperimentisanje sa modom može biti zabavno iskustvo jer omogućava istraživanje koje uključuje odevne predmete o kojima možda nikada niste razmišljali.

Muškarcima, posebno, ponekad može biti teško da izađu iz okvira konvencionalne mode, ali važno je da prepoznate koji vam stilovi mogu pristajati.

Ovakva spoznaja može vam pomoći da se osećate samopouzdanije, jer nema ničeg boljeg od nošenja odeće koju volite. Dok su pojedini komadi bezvremeni, neki modni trendovi dolaze i odlaze, a sa druge strane moguće je da ćete se i vi menjati, kao i vaše navike i ukusi.

U ovom članku ćemo proći kroz neke, verujemo korisne, modne savete za savremenog muškarca.

Dakle, ako ste planirali promenu stila ili vas jednostavno zanima moda, ovo je članak za vas.

Isprobajte nešto novo

Jedna stvar koju možete učiniti kako biste bili što kreativniji ove godine jeste pružanje prilike novim stilovima.

Iako se ovo u početku može pomalo učiniti zastrašujućim, isprobavanje novih načina odevanja može biti zabavna stvar jer vam daje priliku da nosite odeću koju možda nikada ranije niste nosili.

Muškarac u ekstravagantnoj, crno-beloj jakni

Ako obično nosite elegantnu odeću, mogli biste da razmislite o eksperimentisanju sa uličnim stilovima ili čak sportskom odećom. Oba pristupa mogu biti izvan vaše zone udobnosti, ali može biti zabavno isprobati nešto što se razlikuje od vašeg uobičajenog izgleda.

 Zapravo, nikad se ne zna, možda će vam se i svideti novi izgled, pa je moguće da ćete otkriti ceo novi svet odeće koja vam odlično stoji.

Započnite s malim promenama, jer će vam to pomoći da polako zakoračite u novo poglavlje.

Odvažno s bojama

Snaga boja je još jedan jednostavan modni savet koji može pomoći muškarcima da se istaknu u svom okruženju.

Iako ponekad može biti pomalo teško odmaći se od svoje uobičajene palete, možda ćete otkriti da vam je zapravo interesantno kombinovanje hrabrih i svetlih tonova.

Muškarci u svetlim pantalonama i patikama

Jarke boje definitivno su važan deo trendova ove godine, pa ako vam je važno da budete u skladu sa aktuelnim dešavanjima, ovakav pristup koloritu može vam ići naruku.

Razmislite, na primer, o kupovini upečatljivih džempera ili košulja odvažnih boja koje se mogu upariti s različitim odevnim kombinacijama, jer neki snažni komadi u kombinaciji sa svedenim bojama mogu osvežiti izgled bez mnogo rizika.

Ako spadate među one najhrabrije, mogli biste uložiti u neke svetle pantalone ili pantalone sa dezenom. Ipak, jasno nam je da je takav odabir samo za one posebno odane modnim traganjima.

Arsenal muških kožnih asesoara-torbe, kaiševi, patike, novčanici, futrola za naočare

Investirajte u asesoare

Dodaci su još jedan modni trend koji postoji već neko vreme, ali je tek nedavno ušao u mušku modu. Izvrstan način da podignete svoj izgled na viši nivo je dodavanje pažljivo biranih detalja odeći.

Dobro odabran kaiš, torba ili šešir, možda i neki drugi komad, manje očekivan, poput dezeniranih čarapa, izmestiće vas iz zone dosadnog

i očekivanog i prebaciti među one na koje se skreće pogled.

Zabavite se

Konačno, jedan od najboljih modnih saveta koji možemo dati muškarcima (a često ga dajemo i našim damama) jeste da se zabavljaju! Moda bi trebalo da bude zabavna, stoga se pobrinite da se zabavljate dok slažete odevne kombinacije.

Mlađi muškarac razgleda sakoe u radnji , sa osmehom

Ako ne želite da se krećete van okvira, onda ne morate, ali se možda samo jednom upustite u istraživanje.

 Eksperimentisanje sa modom i različitim stilovima zaista je zabavno iskustvo, pa samo pokušajte nakratko da sebe ne shvatate previše ozbiljno i uživajte u procesu sklapanja kombinacija. Umesto da brinete o tome šta bi drugi ljudi mogli misliti i kako bi vas mogli doživeti, usredsredite se na ono zbog čega se osećate dobro i upotrebite to kao inspiraciju za sve svoje odevne kombinacije.