Devojka leži u travi, gleda u lap top, a oko nje figurativno lete brojevi.

NUMEROLOGIJA ZA LETO 2023.

U rubrici numerologija, možete naći i nedeljne numerološke prognoze za pojedinačne brojeve, kao i numerološki kalkulator pomoću koga lako možete izračunati vaš numerološki broj, ukoliko ga još uvek ne znate.

Šta mogu da očekuje jedinice u letnjem periodu?

Jedinicama će leto biti vrlo turbulentno, akcenat je na emotivnim odnosima. Dinamičan period počinje početkom jula kada ćete se duboko pozabaviti sopstvenim osećanjima i planovima, očekujući da partner preuzme inicijativu. Imate utisak da je partnerova pažnja na nekom drugom mestu.

Uvidećete da postoji osoba koju dugo niste videli, a koja razmišlja o vama. Slobodne osobe započeće druženje u junu, koje bi moglo da preraste u vezu. Krajem leta budite praktičniji u trošenju.

A kakvo će biti leto za lični broj dva?

Mesec vam je počeo uz tenzije, i tako će da se završi. Nemojte da vas ta činjenica deprimira u smišljanju planova za leto.

Ukoliko su neki od vas skoro započeli vezu, postoji mogućnost da otkrijete nešto vrlo važno o partneru. Više posmatrajte i ne donosite odluke naprečac. Kraj leta donosi razrešenje u emotivnim odnosima, a kod nekih od vas i prekid odnosa.

Pesak u kome je ispisano 2023., pored se vide muška i ženska stopala. očigledeno par koji je ispisao brojeve stoji i posmatra.

Ovog leta puno dešavanja za lični broj tri

Trojke leto shvataju veoma inspirativno. Dešavanja će biti na svakom koraku. Putovaćete i sretati razne ljude. Svesni ste šarma kojim zračite te vam neće biti teško da nekoga zaintrigirate. Biće vam potreban predah od dinamike u koju ste upali.

Kod nekih od vas jedan odnos polako će da se razvija i tokom leta iskristalisaće se da li ćete se upustiti u ozbiljnu vezu. Ne pristajte na polovične odnose koji vam unose nemir u život.

Lični broj četiri tokom leta ostvaruje svoje ciljeve

Leto ćete započeti posvećeni realizaciji zamišljenih ciljeva. Mnogi će misliti na zabavu i razonodu, a vi samo na ostvarenje postavljeniih ciljeva. Savet je da nađete malo vremena i za razbribrigu, kako ne biste sagoreli u poslovim aktivnostima. Početkom jula nekima od vas nudi se šansa za nešto novo.

Potrebno je da veliki planovi imaju sigurnu i dobro razrađenu pripremu. Materijalni uspeh je jedino što vas trenutno interesuje i tako će ostati do kraja leta.

Lični broj pet i leto 2023.

Parola za ovo leto vama će biti – zakoračite hrabro, pa dokle stignete!

Rešavaćete s lakoćom neke od zadataka i bićete nepokolebljivi u zamišljenim planovima. Stvari ćete da rešavate uglavom samostalno, ali krajem sledećeg meseca možete da imate neočekivanu pomoć od nekoga. Ljubav će biti potisnuta na neko vreme, i to će kod onih koji imaju partnere pojačati nezadovoljstvo.

Leto 2023. za lični broj šest

Vaše poslovne aktivnosti neće biti neprimećene u očima saradnika, ali ni nadređenih. Često će vam se dešavati da ovog leta radite poslove i za druge. Moguća je kod nekih od vas i nova poslovna ponuda.

Slobodnima, ovog leta u život ulazi osoba koja će narušiti sklad u okruženju. Ukoliko ste u stalnoj vezi, dobro ćete razmisliti o tome koliko je vaš partner zaista posvećen odnosu u kome se nalazi. Početak meseca podseća vas da se tom činjenicom dublje pozabavite.

Raznobojni brojevi od drveta.

Šta može da očekuje lični broj sedam u letnjim mesecima?

Vredno radite. Krajem meseca možete da očekujete rezultate. Slobodne sedmice optimistično će da gledaju na novo poznanstvo. Rešili ste da se ovog leto duboko pozabavite odnosima. Nekima od vas biće teško da se odluče s kojom osobom bi želeli da budu. Početkom jula može da se desi da vam partner iz prošlosti zakuca na vrata, što potpuno može da destabilizuje vaš mir i da vas prilično uznemiri.

Avgust izaberite kao mesec za putovanje.

Lični broj osam i leto 2023.

Osetljivi ste i skloni povlačenju u sebe tokom ovog meseca. Motivisani ste za sticanje beneficija na polju posla, ali potpuno demoralisani na emotivnom planu. Ukoliko ste u vezi, voljena osoba pokušava da vam sebično nametne svoje ideje i planove. Početak meseca možete da sačekate u popriličnom nerazumevanju i opterećujućim raspravama.

Jul i avgust će biti period kada će vam se mnoge osobe nametati za uspostavljanje kontakata. Vaša harizma dolazi u prvi plan.

Lični broj devet možda ne treba da izabere avgust za putovanje

Ukoliko ste slobodni, sreća je ovog leta na vašoj strani. Privlačićete pažnju gde god se zateknete. Preko osobe koju poznajete možete da stupite u kontakt s mlađom osobom ili da se potpuno neočekivano upustite u romansu.

Devetke koje imaju stalnog partnera pretrpeće krajem leta od partnera poprilično nerazumevanje. Za sve je kriva partnerova posesivnost i ljubomora. Imaćete utisak da nemate rešenje za tu situaciju. Tenzija se pojačava tokom avgusta meseca.