Z

Kako Srbi vole svoje žene ovih dana

Svaka žena na ovoj planeti, ako nije bila ljubavnica, a ona je nekada u svom životu pomislila šta bi bilo kad bi bilo da bude u naručju tog i tog, pa makar to bio i Bred Pit

Vidim, nije dovoljno izazovno biti ženskog pola na ovoj planeti ovih dana, pa moramo u glavnim terminima vikendom da polemišemo na temu šta žene žele: da budu žene ili ljubavnice!?!

Ne mogu da odlučim da li je to zbog nedostatka drugih tema, nedostatka obrazovanja, domaćeg vaspitanja, dosade ili je samo reč o vulgarizaciji života kao takvog.

Evo, da rešimo tu veliku dilemu. Svaka žena na ovoj planeti, ako nije bila ljubavnica, a ona je nekada u svom životu pomislila šta bi bilo kad bi bilo da bude u naručju tog i tog, pa makar to bio i Bred Pit.

Realno, ne moram tako daleko da idem, imamo i lokalne mladiće koji ispunjavanju sve uslove: Bajaga, Zdravko Čolić, Boris Tadić u mladosti, Čedomir Jovanović u junior fazi, Milan Mladenović, Dragan Nikolić, Đoka Kortina… Džoni Dep, Džastin Trido…

Potpuno ste u pravu. Grešne smo! Jer ljudski je grešiti, a bogovski praštati

Potpuno ste u pravu. Grešne smo! Jer ljudski je grešiti, a bogovski praštati.

Nego, da pitam ja: kako Srbi vole svoje žene ovih dana?

Koristiću se istim sredstvom informisanja kao i za prethodnu temu. Dosta slabo momci, rekla bih – ocena 3 na 2.

Sve oko mene neka čista ekonomija, ja tebi ti meni, samo računanje neko. Moje, tvoje, volim te svakog meseca sve više – ako više potrošim na tebe. Muškarci traže identifikaciju kroz devojačku potrošnju tj. dodatnu opremu koju su platili.

A jel može 8. mart da bude više dana godišnje, a ne samo 14. februara (što kaže baka na Youtub-u)?

Upoznajte se dobro pre nego što uđete u bilo kakav odnos. Kako god se on zvao. Čistotu osećaja traži današnji guru i baka Njanja, Seja, Mara.

Mentalna gimnastika i higijena neka nas obuzmu. Trenirati prihvatanje. Pa i ove teme.

Nemam ja pojma, samo „žvaćem žvaku” dok pravim beze tortu, samo za tebe. Em me voliš do neba, em najbolje kuvam.

Priželjkujem neki lud provod uskoro.