profil zene

I kraljičine žute minute su cool

Možda dan pod istim kišobranom sa impresivnim ženama nije jednostavan, ali šta je to prema iskrenosti na koju možemo večno da računamo, pošto one imaju svoje mišljenje o svemu i ne menjaju ga svaki čas

Pred ženama koje podsećaju na hodajuće reklame iz kampanja za osnaživanje žena umeju da se zagrcnu oba pola. Uprkos tome što jake žene ponekad nisu naročito omiljene, mnoge osobine kvalifikuju ih za najbolje prijateljice, verne koleginice i sjajne šefice.

Ako nam se učini da za takvu interakciju nemamo dovoljno snage, dovoljno je samo da im damo šansu, a one će već naći način da postanu naš oslonac i blago koje se čuva, možda do kraja života.

Zona komfora

Impresivne, čak možda i zastrašujuće, moćne žene zrače samopouzdanjem koje se često tumači kao arogancija koja zahteva prijatnu distancu. S druge strane, izlazak iz ove zone komfora može da predstavlja veoma prijatno iznenađenje. Snažne žene su samozadovoljne, nekad i samodovoljne – pa, zar se nismo i same oprobale u tome.

Ako za interakciju sa moćnim ženama nemamo dovoljno snage, dovoljno je da im damo šansu, a one će naći način da postanu naše blago

One vrlo dobro znaju svoje vrline i mane, a možda bi većina od nas mogla iz gomile papira da izvadi podsetnik u kojem su levo od debele linije sve prednosti, a desno nedostaci koje treba da eliminišemo u što kraćem roku. Njima nije svojstveno podilaženje, one nemaju potrebu da nas impresioniraju, jer se nikada ne ogledaju u tuđim očima, pa to ne očekuju ni od nas. Za njih ne moramo da budemo savršene, a pošto ne zahtevaju naročitu pažnju, potencijalno prijateljstvo je lako održivo.

Snažne žene su samozadovoljne, nekad i samodovoljne – pa, zar se nismo i same oprobale u tome

Možda dan pod istim kišobranom sa takvim osobama nije jednostavan, ali šta je to prema iskrenosti na koju uvek možemo da računamo, jer snažne žene imaju svoje mišljenje o svemu i ne menjaju ga svaki čas. One ne tolerišu izgovore i besmislene razgovore, jer je to za njih gubljenje vremena.

Hrabrost i ljubav

Ako prevaziđemo predrasude, možda zaključimo da je upravo zbog toga druženje sa njima prilično komotno – veliko je olakšanje kada ne moramo da polažemo račune jer kasnimo na sastanak ili što u njihovom društvu možemo da ćutimo, naročito ako nemamo bolju temu od vremenskih neprilika.

Druženje sa jakim ženama je komotno – pošto ne vole izgovore kad kasnimo, ne moramo da polažemo račune

Nekrunisane kraljice od kojih se ponekad zazire umeju odlično da uspostave ravnotežu, da se daju bez reciprociteta, i da, naravno, ostanu svoje. A pošto vole sebe, velika je šansa da u njihovom srcu ima mesta i za ostatak sveta.

Međutim, hrabrost, a ne ljubav, najcenjenija je njihova osobina, jer svi znaju da one ne uvlače ramena kad je teško i podmeću ih kad dođe vreme za plakanje.

Jake žene umeju odlično da uspostave ravnotežu, da se daju bez reciprociteta i da ostanu svoje

Poput svih, impresivne žene nekada imaju loš tajming, zaborave da predahnu, umore se, pa i rasplaču, možda u potaji, ali njihova snaga leži u lakoći kojom ostavljaju za sobom žute minute, izlazeći iz svega jače.